Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2026  θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών για την Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2026

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας για τις ανάγκες της Παιδικής Καρναβαλικής Παρέλασης από την οδό Παπαφλέσσα έως και την Πλατεία Δημοκρατίας από τις 12:00 έως το πέρας της εκδήλωσης.
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας στις οδούς Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας από τις 19:00 έως και τις 03:00 .

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2026

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας για τις ανάγκες της Νυχτερινής Καρναβαλικής Παρέλασης από την οδό Φειδίου έως και την Πλατεία Δημοκρατίας από τις 18:30 έως και το πέρας της εκδήλωσης.
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας στις οδούς Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας από τις 19:00 έως και τις 03:00 .

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας και απόσυρση οχημάτων για τις ανάγκες της Μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης στην διαδρομή 28ης Οκτωβρίου (από το ύψος της Τζαβέλλα) – Πλατεία Δημοκρατίας – Βασιλέως Κωνσταντίνου – Βασιλίσσης Σοφίας (έως το ύψος της Έβρου) από τις 09:00 έως και το πέρας των εκδηλώσεων.