Χαιρετισμός Δημάρχου Ξάνθης, Στράτου Κοντού

Ευστράτιος Α. Κοντός - Δήμαρχος ΞάνθηςΑγαπητές/οι φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζω στον ιστότοπο του Δήμου Ξάνθης, μέσω του οποίου μπορείτε να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για την καθημερινότητα του Δήμου μας αλλά και να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με τις υπηρεσίες μας.

Ο Δήμος μας, αποτελεί έναν τόπο με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, έναν Δήμο φιλόξενων ανθρώπων, που προσφέρει μοναδικές φυσικές ομορφιές αλλά και ιδανικές προοπτικές ανάπτυξης.

Για εμένα αποτελεί ύψιστη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη, να ηγούμαι ως Δήμαρχος Ξάνθης της ελπιδοφόρας προσπάθειας ενός ενιαίου μετώπου υγιών δυνάμεων, για τη δημιουργία μιας Ξάνθη αλλιώς.

Γνωρίζω καλά ότι η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι συμπολίτες μας στο όραμα και τον σχεδιασμό μας αποτελεί μια μεγάλη ευθύνη και οφείλουμε να κάνουμε πολλά για να τους δικαιώσουμε.

Για να το κάνουμε αυτό, δεσμευόμαστε να εργαστούμε σκληρά μαζί με τους συνδημότες μας, για να κάνουμε την Ξάνθη έναν καλύτερο τόπο για να ζούμε, να εργαζόμαστε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Οραματιζόμαστε μια Ξάνθη ανοιχτή, δημοκρατική αλλά και καινοτόμα όπου οι πολίτες συμμετέχουν ενεργά στη δημόσια ζωή, όπου η διαφάνεια και ο δημόσιος διάλογος είναι η καθημερινή πρακτική, και όπου οι ανάγκες και οι φωνές όλων των πολιτών λαμβάνονται υπόψη.

Μια Ξάνθη ελκυστική και ανταγωνιστική που προωθεί την αειφορία σε όλους τους τομείς, περιλαμβανομένης της οικονομίας, της περιβαλλοντικής προστασίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, με αναβαθμισμένο ρόλο στην Ελλάδα και διεθνώς.

Μια Ξάνθη σύγχρονη και δυναμική που προάγει μια αλληλέγγυα κοινωνία, προωθώντας την εκπαίδευση, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό και την αθλητική δραστηριότητα, προσφέροντας ευκαιρίες και επίπεδο ζωής για όλους τους κατοίκους της.

Δημιουργούμε έναν Δήμο υποστηρικτή των πολιτών, σε κάθε τομέα της καθημερινότητας τους, ο οποίος προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με έμφαση στην ευημερία, την ασφάλεια και τη κοινωνική συνοχή.

Ξέρουμε ότι οι στόχοι μας είναι φιλόδοξοι, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι μπορούν να επιτευχθούν με τη συνεργασία όλων μας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια, προσφέροντας την αγάπη σας για τον τόπο, για να κάνουμε την Ξάνθη έναν Δήμο που θα μας κάνει όλους υπερήφανους.

Σας ευχαριστώ.


Δείτε επίσης: Βιογραφικό Δημάρχου Ξάνθης