Μια πόλη μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά! Άναψε το δέντρο στην κεντρική πλατεία

Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε και επίσημα η εορταστική περίοδος στον Δήμο Ξάνθης!

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης πλαισιωμένος από τα μέλη της χορωδίας του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης έδωσε το έναυσμα για την αντίστροφη μέτρηση και τη φωταγώγηση του δέντρου.

Το γεγονός προσέλκυσε πλήθος συνδημοτών μας που αψήφησαν το κρύο και την υγρασία και έγιναν μια μεγάλη γιορτινή αγκαλιά.

Μουσική, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, βεγγαλικά, αλλά και ζογκλέρ, ξωτικά και φυσικά ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Άη Βασίλης, δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, γεμάτη λάμψη, χαρά και προσμονή.

Η Ευχούπολη «ντύθηκε» τα γιορτινά της μέσα στη χειμωνιάτικη νύχτα, υποδεχόμενη ήδη και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου μικρούς και μεγάλους της πόλης μας αλλά και τους επισκέπτες της μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων που διοργάνωσε και φέτος το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη παρέλαση, μια χαρούμενη πομπή μικρών και μεγάλων που έστειλε το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας από εδώ, από την Ξάνθη, σε όλον τον κόσμο!

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στους συμπολίτες μας τονίζοντας:

«Η εορταστική περίοδος είναι μια ευκαιρία για όλους μας  να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας και να ενωθούμε με τις οικογένειές μας. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Ξάνθης -πρώτα για τα παιδιά αλλά και για όλους τους συνδημότες μας- προσπαθεί να συμβάλει με δράσεις και εκδηλώσεις, για να προσφέρει αυτό που αξίζει αυτές τις άγιες ημέρες» και ευχήθηκε σε όλους υγεία, αισιοδοξία και ομοψυχία.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη συναυλία του Δημήτρη και της Κατερίνας Κακοσαίου.