Γιορτές Παλιάς Πόλης 2024 - Αφίσα

Γιορτές Παλιάς Πόλης - ΑφίσαΟι Γιορτές Παλιάς Πόλης επιστρέφουν δυναμικά και από τις 31 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές γεμάτες πολιτισμό, παράδοση και ψυχαγωγία. Το φετινό φεστιβάλ θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά ένα μαγευτικό ταξίδι στην καρδιά της ιστορικής Ξάνθης, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την πολιτιστική κληρονομιά και τη ζωντάνια της πόλης.

Η αφίσα των Γιορτών Παλιάς Πόλης αντικατοπτρίζει με ευφάνταστο τρόπο τον χαρακτήρα του φεστιβάλ. Με την χρήση ζωηρών χρωμάτων και αφηρημένων σχημάτων, αποτυπώνει την αρμονία ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη δημιουργικότητα. Τα τρία κεντρικά σύμβολα – ένα παραδοσιακό σπίτι, ένα μουσικό όργανο και ένα ανθρώπινο πρόσωπο – αναδεικνύουν την πολιτιστική πολυμορφία και την καλλιτεχνική έκφραση που θα κυριαρχήσουν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Ο Δήμος Ξάνθης και οι χορηγοί του φεστιβάλ, COSMOTE, Αθηναϊκή Ζυθοποιία και COSMOTE e-Value, μας προσκαλούν να απολαύσουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει μουσικές συναυλίες, εικαστικές εκθέσεις και γαστρονομικές απολαύσεις. Οι Γιορτές Παλιάς Πόλης αποτελούν μια ιδανική ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της Ξάνθης, καθώς και να ανακαλύψουν νέες πτυχές της πολιτιστικής μας ταυτότητας.

Ας ενωθούμε όλοι μαζί, ντόπιοι και επισκέπτες, για να γιορτάσουμε την αυθεντική ομορφιά και τη ζεστασιά της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης.

Από τις 31 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2024, σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

 

giortes palias polis 2024 afisa square