Έναρξη χρήσης Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης και το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς ανακοινώνουν την έναρξη χρήσης και τις ώρες λειτουργίας των κολυμβητικών δεξαμενών της αθλητικής εγκατάστασης "Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης" από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ 

(εκτός αργιών & Σαββατοκύριακου) 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

 10.00-12.30 (ΚΟΙΝΟ)

- Πρόγραμμα ‘’Οργανωμένη Κολύμβηση Ενηλίκων’’

- Αθλητές Κολύμβησης ΑμεΑ,

- Κολυμβητές ΑμεΑ.

- Πρόγραμμα Κολύμβησης για παιδιά Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων

ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ ΖΩΝΗ

13.00-14.30 (ΑΜΕΑ)                    

- ΑμεΑ ( βαριάς αναπηρίας)

- Αθλητές Κολύμβησης ΑμεΑ

- Κολυμβητές ΑμεΑ.

15.00-16.30 (ΚΟΙΝΟ)

- Πρόγραμμα ‘’Οργανωμένη Κολύμβηση Ενηλίκων’’

- Αθλητές Κολύμβησης ΑμεΑ,

- Κολυμβητές ΑμεΑ.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ –

ΒΡΑΔΙΝΗ ΖΩΝΗ

17.00-21.00 (ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ)

- Εκμαθήσεις & Προπονήσεις Κολυμβητικών Συλλόγων

21.20-22.30 (ΚΟΙΝΟ)

- Πρόγραμμα ‘’Οργανωμένη Κολύμβηση Ενηλίκων’’

- Αθλητές Κολύμβησης ΑμεΑ,

- Κολυμβητές ΑμεΑ.

Για πληροφορίες και εγγραφές στις ώρες κοινού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου, τηλ. επικοιν. 2541063350, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:30 έως 15:30.

 

Β. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ & ΤΕΛΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Δικαίωμα εισόδου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο έχουν όσοι διαθέτουν «κάρτα αθλουμένου» (αφορά αποκλειστικά τις ώρες χρήσης κοινού & ΑμεΑ).

Η κάρτα μέλους εκδίδεται από την Γραμματεία Κολυμβητηρίου, τηλ. επικοιν. 2541063350, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είναι αυστηρά προσωπική και ανανεώνεται μηνιαίως από τη Γραμματεία, μετά την προπληρωμή του τέλους χρήσης. Με τη χορήγηση και ανανέωση της κάρτας αθλουμένου, οι πολίτες αποκτούν δικαίωμα εισόδου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο και χρήσης των κολυμβητικών διαδρομών, κατά τις ώρες κοινού & ΑμεΑ (για όσες φορές το επιθυμούν μηνιαίως).

Το τέλος χρήσης των κολυμβητικών διαδρομών παραμένει ως έχει έως 31.12.2023, όπως αυτό καθορίστηκε με την αρ. 162/2022 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.

Σημειώνεται ότι οι χρήστες του Κολυμβητηρίου κατά τις ώρες λειτουργίας για το κοινό και προκειμένου να αθλούνται με ασφάλεια και εμπιστοσύνη, πρέπει να τηρούν τους όρους του κανονισμού λειτουργίας του Κολυμβητηρίου (ΑΔΑ: ΒΙΗ2ΩΚ8-ΧΔ8) και να συμμορφώνονται απαραιτήτως με τις υποδείξεις του προσωπικού.