Ο Δήμος Ξάνθης δίνει το έναυσμα στις φετινές Χριστουγεννιάτικες γιορτές με μια λαμπερή βραδιά γεμάτη μουσική, φως και χαμόγελα!
Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025, στις 19:00, στην Κεντρική Πλατεία, η Ξάνθη φορά τα γιορτινά της και μεταμορφώνεται σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που μας καλεί να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων, με τη φωταγώγηση του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου και μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με τον Πάνο Μουζουράκη, που υπόσχεται ρυθμό, κέφι και γιορτινή διάθεση.
Ο πολυδιάστατος ερμηνευτής, με τη χαρακτηριστική θεατρικότητα και τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, παρουσιάζει ένα σόου γεμάτο ρυθμό, συγκίνηση, χιούμορ και απρόσμενες μουσικές στιγμές.
Έχοντας στις αποσκευές του τις μεγάλες του επιτυχίες που αγαπήθηκαν από το κοινό και έχουν χαραχτεί βαθιά στη μνήμη και την καρδιά των ακροατών, ο Πάνος Μουζουράκης υπόσχεται μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη!
Η Ξάνθη υποδέχεται τις γιορτές με αισιοδοξία, μουσική και τη χαρά των Χριστουγέννων να πλημμυρίζει κάθε γωνιά της πόλης.
Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη γιορτή που δίνει το σύνθημα για την πιο μαγική εποχή του χρόνου!
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
