Πρόσκληση προς τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                  Ξάνθη, 10 Ιανουαρίου 2014

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                  Αριθ. Πρωτ: 1165

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ταχ. Δ/νση     : Πλατεία Δημοκρατίας 67100 Ξάνθη

Πληροφορίες  : Κοκκίνου Π.

Τηλέφωνο      :2541350827

E-mail           : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ:

Τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 

1) Ανταμπούφη Νικόλαο

2) Βασιλούδη Ηλία                         

3) Ηλιάδη Θωμά

4) Θεοδωρίδη Αναστάσιο

5) Κυριακίδη Αλέξανδρο

6) Ξυνίδη Αθανάσιο

7) Φανουράκη Εμμανούηλ

8) Φωτιάδη Νικόλαο

 

Και τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

 

Κοινοποίηση:

-Πρόεδρο Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης, κ. Ηρακλή Ζωγράφο

 

-Για το σχέδιο κανονιστικών αποφάσεων των άρθρων 79 & 82 του ΚΔΚ στη διαμόρφωση της εισήγησης η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής λαμβάνει υπόψη τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις των αρμόδιων κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων και ομάδων πολιτών του Δήμου Ξάνθης, με τους οποίους έρχεται σε διαβούλευση.    

 

Σας καλούμε να προσέλθετε στις 16 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

 

ΘΕΜΑ: 1ο : Χορήγηση άδειας επιχειρήσεων προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στον ΓΚΑΤΖΗ ΣΑΛΗΧ του ΜΕΧΜΕΤ στην οδό Ικονίου 9 του Δήμου Ξάνθης (αρ. Υπολογιστών 9).

(εισηγήτρια : Καραμόσχου Ελένη)

 

ΘΕΜΑ: 2ο : Οριστική ή μη αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας της ΚΙΑΖΗΜ ΟΓΛΟΥ ΑΪΣΕ του ΛΟΥΤΦΗ που βρίσκεται στην οδό Πατρ.Κυρίλλου 3Α στην Ξάνθη.

(εισηγήτρια  : Γκαϊτατζη Ξανθή)

 

ΘΕΜΑ: 3ο : Επαναχορήγηση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ», ιδιοκτησίας της εταιρείας ΛΑ ΤΕΡΡΑ ΜΟΝ ΙΚΕ που βρίσκεται στην οδό Δακλή & Ελπίδος (Εμπορικό κέντρο) στην Ξάνθη.

(εισηγήτρια: Γκαϊτατζή Ξανθή)

 

ΘΕΜΑ: 4ο : Παραχώρηση τμήματος της κεντρικής πλατείας ή για οποιοδήποτε άλλο κεντρικό χώρο στην εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» για έκθεση ελληνικών προϊόντων.

(εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)

 

ΘΕΜΑ: 5ο : Παραχώρηση τμήματος της κεντρικής πλατείας- προς το θεατράκι- στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης για την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικου BAZΑΑR από 13-12-13 έως 14-12-2013.

(εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)

 

ΘΕΜΑ: 6ο : Ενημέρωση μετά την εκπόνηση του Α’ σταδίου της μελέτης : «ΜΕΛΕΤΗ-ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ»

(εισηγήτρια: Μανά Αικατερίνη)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ