ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               ΞΑΝΘΗ,  11 Αυγούστου   2015

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                 

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                            ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.36122

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ταχ.Δ/νση:Πλατεία Δημοκρατίας

Πληροφορίες: Στέλλα Μόσχου

Τηλέφωνο:2541350827

Email:

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ

Τα αξιότιμα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

1.    Αγκόρτζα Απόστολο                                 5. Χατζηευφραιμίδη Ιορδάνη                  

2.    Γκιρτζίκη Αλεξία                                        6. Ξυνίδη Αθανάσιο

3.    Κίρατζη Ερκάν                                          7. Τοπ Ισμέτ

4.    Τριανταφυλλίδη Κων/νο                            8. Μπαντάκ Σιαμπάν

τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης .

             Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την  14η  Αυγούστου 2015, ημέρα Παρασκευή   και ώρα 11:00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

 

Θέμα 1ο: Έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών συμμετοχής που προσκομίστηκαν στο διαγωνισμό του έργου «Βελτίωση Βατότητας Αγροτικής Οδού στην Τ.Κ.Νεοχωρίου της Δ.Ε.Σταυρούπολης» από τη μειοδότρια ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. (Εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά).

Θέμα 2ο: Έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών συμμετοχής που προσκομίστηκαν στο διαγωνισμό «Ασφαλτοστρώσεις στη Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου» από τη μειοδότρια «Μολώζης Δ.-Ευφραιμίδης Α.Ο.Ε.»(Εισηγήτρια: Αικατερίνη Μανά).

Θέμα 3ο : Έγκριση αποτελέσματος διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη Στατικής Επάρκειας & Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων κολυμβητικής δεξαμενής Δήμου Ξάνθης»(Εισηγήτρια: Αικατερίνη Μανά ).

Θέμα 4ο :Έγκριση Δαπανών (Εισηγήτρια: Αικατερίνη Μανά).

Θέμα 5ο :Κατακύρωση του Πρόχειρου Διαγωνισμού που αφορά την «Προμήθεια χρωμάτων  έτους 2015» (Εισηγήτρια: Πολυξένη Καρακατσάνη).

Θέμα  6ο :Κατακύρωση του Πρόχειρου Διαγωνισμού που αφορά την «Προμήθεια ξυλείας έτους 2015» (Εισηγήτρια: Πολυξένη Καρακατσάνη).

Θέμα 7ο :Κατακύρωση του Πρόχειρου Διαγωνισμού που αφορά την «Προμήθεια οικοδομικών υλικών –έτοιμου σκυροδέματος & μονωτικών υλικών έτους 2015 (Εισηγήτρια:Πολυξένη Καρακατσάνη)

Θέμα 8ο : Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση του αριθ.1 ισόγειου γραφείου στο κέντρο Χονδρεμπορίου(Στυλιανή Μόσχου).

Θέμα 9ο : Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση του κατ.37 στη Δημοτική Αγορά  (Εισηγήτρια: Στυλιανή Μόσχου).

Θέμα 10ο : Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση του κατ.46 στη Δημοτική Αγορά  (Εισηγήτρια: Στυλιανή Μόσχου).

Θέμα 11ο : Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση των τριών ακινήτων στην ανατολική εξωτερική πλευρά στη Δημοτική Αγορά (Εισηγήτρια: Στυλιανή Μόσχου).

Θέμα 12ο : Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση του καταστήματος που βρίσκεται άνωθεν του Δημοτικού Παρκιγκ (Εισηγήτρια: Στυλιανή Μόσχου).

 

Ο Πρόεδρος

 

 

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος


live streaming

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.