ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ     
Γραφείο Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων                    Ξάνθη 5-3-2020
Πληροφορίες: Μαρία - Άννα Ανδρέου                        Αριθ.Πρωτ:7077
Τηλ: 2541024432                                                      
Email:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ:
  • Τα αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.
  • Τον αξιότιμο Δήμαρχο Ξάνθης.
  • Τους αξιότιμους Προέδρους των Κοινοτήτων Ξάνθης Ευμοίρου, Κιμμερίων, Γέρακα, Δαφνώνα, Καρυόφυτου, Κομνηνών, Νεοχωρίου, Πασχαλιάς & Σταυρούπολης.
  • Τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης
Κοιν.: Γενική Γραμματέα Δήμου Ξάνθης, Σοφία Ψωμά
 

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στις 9 Μαρτίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις:

  1. Μέτρα στήριξης των επιχειρηματιών και των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας που υπέστησαν αυτό το βαρύ οικονομικό πλήγμα από τη ματαίωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων
  2. Έγκριση πρόσληψης τριών (3) ασκούμενων δικηγόρων στο γραφείο Νομικής Υπηρεσίας Δήμου Ξάνθης (εισηγητής Εμμανουήλ Φανουράκης, Αντιδήμαρχος Ξάνθης)
  3. Συμπλήρωση της με αριθμό 477/2008 προγενέστερης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με «Περί κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο δρόμο που οδηγεί στο 3ο Λύκειο & Στρατιωτικό Νοσοκομείο» (εισηγητής Ιωάννης Ζερενίδης, Αντιδήμαρχος Ξάνθης)
  4. Μεταφορά θέσης στάσης ΑΜΕΑ επί της οδού Ανδριανουπόλεως 84 (εισηγητής Ιωάννης Ζερενίδης, Αντιδήμαρχος Ξάνθης)
  5. Μεταφορά πίστωσης στη Σχολική Εφορεία του 1ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Κιμμερίων (εισηγητής Σουά Μπεκήρ Ογλού, Αντιδήμαρχος Ξάνθης)
  6. Εκμίσθωση με δημοπρασία δημοτικής καλλιεργήσιμης γης του αγροκτήματος Ιωνικού της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Δήμου Ξάνθης για το χρονικό διάστημα 2020 έως 2024 (εισηγητής Απόστολος Ελευθεριάδης, Αντιδήμαρχος Ξάνθης)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΟΣ


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
LIVE STREAMING
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.