ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ             Ξάνθη 16-5-2019
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                         Αριθμ.πρωτ.11625
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                          
Οικονομική Επιτροπή
Ταχ.Δ/νση: Πλατεία Δημοκρατίας
 Πληροφορίες: Μαρία Άννα Ανδρέου
Τηλέφωνο: 25410 24432
Email:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 ΠΡΟΣ
Τα αξιότιμα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
 1. Θωμά Ηλιάδη
 2. Αναστάσιο Θεοδωρίδη
 3. Αχμέτ Καρά
 4. Πασχάλη Λύρατζη
 5. Ραμαδάν Μποζ
 6. Σιαμπάν Μπαντάκ
 7. Μιχαήλ Ρεκάρη
 8. Χατζηευφραιμίδη Ιορδάνη
 9. τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης
Κοινοποίηση: Γενικό Γραμματέα Δήμου Ξάνθης κ. Γκοδοσίδη Γεώργιο
     

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 20 Μαΐου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

 1. Έγκριση του από 24-4-2019 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
 2. Έγκριση του από 24-4-2019 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Αντικατάσταση φωτιστικών οδών Τσιμισκή και Πραξιτέλους - Ηλιουπόλεως» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
 3. Έγκριση του από 14-5-2019 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά τον Συνοπτικό Διαγωνισμό με τίτλο: «Εργασίες καθαρισμού του περιαστικού άλσους για λόγους πυρασφάλειας» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
 4. Έγκριση πρακτικού φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας κυλικείου Κλειστού Γυμναστηρίου Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου ΔΑΚ Ξάνθης (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
 5. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου στο Δ. Aβδήρων, για τις ανάγκες στέγασης αποθήκης προγράμματος ΤΕΒΑ (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
 6. Έγκριση πρακτικού  δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου στο Δ. Μύκης, για τις ανάγκες στέγασης αποθήκης προγράμματος ΤΕΒΑ (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
 7. Έγκριση πρακτικού  δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου, για τις ανάγκες στέγασης Κέντρου Κοινότητας Δ. Ξάνθης (εντός αστικού ιστού) (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
 8. Έγκριση πρακτικού  δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου, για τις ανάγκες στέγασης ΚΕΠ Δ. Ξάνθης (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
 9. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση της δαπάνης των αεροπορικών εισιτηρίων για τη μετακίνηση στο Yerevan Αρμενίας για τις ανάγκες του προγράμματος «Certour II: For a better management» (συντάκτης Αντώνιος Χατζητουλούσης)
 10. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών που αφορούν την επέκταση ΦΟΠ (συντάκτης Γεώργιος Γουναρίδης)
 11. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την λήψη πιστοποιητικών και συμβολαίων από το Υποθηκοφυλακείο, το Κτηματολογικό Γραφείο και τα συμβολαιογραφικά γραφεία της Ξάνθης, καθώς και την πληρωμή λοιπών συμβολαιογραφικών εξόδων (συντάκτρια Θεανώ Καρατσιουμπάνη)
 12. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την για την αντιμετώπιση δαπανών που αφορούν την επέκταση ΦΟΠ (συντάκτρια Χριστίνα Ράλλη)
 13. Έγκριση Έκδοσης Εντάλματος Προπληρωμής για την λήψη πιστοποιητικών και συμβολαίων από το Υποθηκοφυλακείο, το Κτηματολογικό Γραφείο και τα συμβολαιογραφικά γραφεία της Ξάνθης, καθώς και την πληρωμή λοιπών συμβολαιογραφικών εξόδων (συντάκτρια Χριστίνα Ράλλη)
Ο Πρόεδρος
Κυριάκος Παπαδόπουλος
Αντιδήμαρχος  Ξάνθης

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
LIVE STREAMING
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.