ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        Ξάνθη 21-2-2019
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                                         Αριθμ.πρωτ.4677
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                          
Οικονομική Επιτροπή
Ταχ.Δ/νση: Πλατεία Δημοκρατίας
 Πληροφορίες: Μαρία Άννα Ανδρέου
Τηλέφωνο: 25410 24432
Email:                           
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
ΠΡΟΣ
Τα αξιότιμα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
 1. Ηλιάδη Θωμά
 2. Θεοδωρίδη Αναστάσιο
 3. Λύρατζη Πασχάλη
 4. Μποζ Ραμαδάν
 5. Χατζηευφραιμίδη Ιορδάνη
 6. Καρά Αχμέτ
 7. Μυλωνά Γεώργιο
 8. Μπαντάκ Σιαμπάν
 9. τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης
Κοινοποίηση: Γενικό Γραμματέα Δήμου Ξάνθης κ. Γκοδοσίδη Γεώργιο
           

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 27 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

 1. Έγκριση του από 11-2-2019 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την «Αποκατάσταση παιδικών χαρών κεντρικής πλατείας και πλατείας Ευμοίρου» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
 2. Απευθείας ανάθεση της προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού για λόγους επείγουσας ανάγκης (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη)
 3. Απευθείας ανάθεση της προμήθειας καυσίμων κίνησης για λόγους επείγουσας ανάγκης (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη)
 4. Έγκριση εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση της δαπάνης των αεροπορικών εισιτηρίων για τη μετακίνηση στο Yerevan Αρμενίας για τις ανάγκες του προγράμματος «Certour II: For a better management» (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη)
 5. Κατάρτιση όρων δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης ΚΕΠ Δήμου Ξάνθης (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη) 
 6. Έγκριση του από 25-2-2019 πρακτικού δημοπρασίας εκμίσθωσης καταστήματος (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
 7. Συμπλήρωση της με αριθμό 1/2019 προγενέστερης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής η οποία αφορά: «Έγκριση του από 14-1-2019 πρακτικού για την κατακύρωση της σύμβασης του έργου «Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες κολυμβητηρίου Δήμου Ξάνθης» (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
 8. Συμπλήρωση της με αριθμό 23/2019 προγενέστερης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής η οποία αφορά: «Έγκριση του από 4-2-2019 πρακτικού κατακύρωσης του διαγωνισμού του έργου: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΕΥΚΗΣ» (εισηγητής Χακή Χοτζιάρ)
 9. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την εκπροσώπηση δημοτικού συμβούλου ενώπιον του Πταισματοδικείου  Ξάνθης στις 27-03-2019 (εισηγητής Θωμάς Ξανθόπουλος)
 10. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την εκπροσώπηση δημοτικού συμβούλου ενώπιον του Πταισματοδικείου  Ξάνθης στις 27-03-2019 (εισηγητής Θωμάς Ξανθόπουλος)

Ο Πρόεδρος
Κυριάκος Παπαδόπουλος
Αντιδήμαρχος  Ξάνθης


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.