ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Ξάνθη 21-9-2018
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                      Αριθμ.πρωτ.27147
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                          
Οικονομική Επιτροπή
Ταχ.Δ/νση: Πλατεία Δημοκρατίας
Πληροφορίες: Μαρία Άννα Ανδρέου
Τηλέφωνο: 25410 24432
Email:                                    
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
ΠΡΟΣ
Τα αξιότιμα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
 1. Ηλιάδη Θωμά
 2. Θεοδωρίδη Αναστάσιο
 3. Λύρατζη Πασχάλη
 4. Μποζ Ραμαδάν
 5. Χατζηευφραιμίδη Ιορδάνη
 6. Καρά Αχμέτ
 7. Μυλωνά Γεώργιο
 8. Μπαντάκ Σιαμπάν
9) τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης
Κοινοποίηση:
 • Γενικό Γραμματέα Δήμου Ξάνθης κ. Γκοδοσίδη Γεώργιο
     
Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 26 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).
 1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης)
 2. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Αντικατάσταση φωτιστικών οδών Τσιμισκή και Πραξιτέλους - Ηλιουπόλεως» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης)
 3. Έγκριση του από 3-9-2018 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά τον συνοπτικού διαγωνισμού για την «Συντήρηση και επισκευή κόμβων φωτεινής σηματοδότησης Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης Πρόεδρος Επιτροπής)
 4. Έγκριση του από 11-9-2018 πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού που αφορά των συνοπτικό διαγωνισμό για την «Προμήθεια διαφόρων σάκων απορριμμάτων» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης Πρόεδρος Επιτροπής)
 5. Έγκριση 21-9-2018 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά τον συνοπτικού διαγωνισμού για την «Συντήρηση και επισκευή αντλητικών συστημάτων άρδευσης Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης Πρόεδρος Επιτροπής)
 6. Έγκριση του από 10-9-2018 πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών διαγωνισμού για την προμήθεια Μηχανογραφικού Εξοπλισμού (εισηγητής Αντώνιος Χατζητουλούσης Πρόεδρος Επιτροπής)
 7. Έγκριση του από 17-9-2018 πρακτικού φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας δημοτικής έκτασης αγροκτήματος Λαμπρινού (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
 8. Προέλεγχος απολογισμού 2017 (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά)
 9. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή διοδίων και εξόδων μετακίνησης (εισηγητής Πλάτωνας Χατζηδημητρίου)
 10. Έγκριση Έκδοσης Εντάλματος Προπληρωμής για την αντιμετώπιση Δαπανών διοδίων και άλλων εξόδων μετακίνησης (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη)
Ο Πρόεδρος
Κυριάκος Παπαδόπουλος
Αντιδήμαρχος Ξάνθης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Δ.Σ.

live streaming`
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.