ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Ξάνθη 18-5-2018
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                                         Αριθμ.πρωτ.14785
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                          
Οικονομική Επιτροπή
Ταχ.Δ/νση: Πλατεία Δημοκρατίας
 Πληροφορίες: Μαρία Άννα Ανδρέου
Τηλέφωνο: 25410 24432
Email:              
                       
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
ΠΡΟΣ
Τα αξιότιμα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
κ.κ.
 1. Ηλιάδη Θωμά
 2. Θεοδωρίδη Αναστάσιο
 3. Λύρατζη Πασχάλη
 4. Μποζ Ραμαδάν
 5. Χατζηευφραιμίδη Ιορδάνη
 6. Καρά Αχμέτ
 7. Μυλωνά Γεώργιο
 8. Μπαντάκ Σιαμπάν
τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης
Κοινοποίηση:
 • Γενικό Γραμματέα Δήμου Ξάνθης κ. Γκοδοσίδη Γεώργιο

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 22 Μαΐου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

 1. Έγκριση του από 16-5-2018 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών που αφορά την υπηρεσία «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
 2. Έγκριση του από 08/05/2018 πρακτικό αποσφράγισης δικαιολογητικών μειοδότη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά τον διαγωνισμό: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
 3. Έγκριση του από 17/05/2018 πρακτικό ανοίγματος οικονομικών προσφορών που αφορά την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ «ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ»» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
 4. Κατάρτιση όρων εκποίησης δημοτικής έκτασης αγροκτήματος Λαμπρινού Δήμου Ξάνθης (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
 5. Εντολή στους δικηγόρους του Δήμου Ξάνθης για σύνταξη και κατάθεση αγωγών ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών δικαστηρίων για λογαριασμό του Δήμου Ξάνθης κατά παντός υπευθύνου φυσικού προσώπου που ενδεχομένως με πράξεις ή παραλείψεις ζημίωσε οικονομικά τον Δήμο Ξάνθης (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος)
 6. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση και εκπροσώπηση ενώπιον του μονομελούς Εφετείου Θράκης (εισηγητής Ιωάννης Λάμπρου)
 7. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για κατάθεση προτάσεων και προσθήκης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης (εισηγητής Ιωάννης Λάμπρου)
 8. Εξουσιοδότηση του δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης Θωμά Ξανθόπουλου για άσκηση έφεσης κατά της αριθμ.30/2018 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (εισηγητής Θωμάς Ξανθόπουλος)
 9. Εξουσιοδότηση του δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης Θωμά Ξανθόπουλου για άσκηση έφεσης κατά της αριθμ.31/2018 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (εισηγητής Θωμάς Ξανθόπουλος)

 

Ο Πρόεδρος
Κυριάκος Παπαδόπουλος
Αντιδήμαρχος  Ξάνθης


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
LIVE STREAMING
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.