ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ξάνθη, 18 Ιουνίου 2015

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

 Αριθ. Πρωτ.: 26573

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

               

Τμήμα Λογιστηρίου και Προμηθειών

 

Πληροφορίες:

Πεπονίδης Κυριάκος

 

Ταχ. Δ/νση    :

Λεοναρδοπούλου & Θ. Δούκα - 67100- Ξάνθη

 

Τηλέφωνο κ Fax     :

2541026355

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 ΘΕΜΑ: Σύναψη σύμβασης για την προμήθεια καυσίμων θέρμανσης και κίνησης έτους 2015.

Ο Δήμος Ξάνθης καλεί τις κατηγορίες των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των καυσίμων θέρμανσης και κίνησης, να παραλάβουν το τεύχος της Μελέτης για την παραπάνω προμήθεια και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, εφόσον επιθυμούν να συνάψουν σύμβαση προμήθειας, με το Δήμο Ξάνθης και τα Νομικά του Πρόσωπα, σχετικά με την προμήθεια καυσίμων θέρμανσης και κίνησης για τις εγκαταστάσεις τους όπως και για τα αυτοκίνητα – μηχανήματά τους.

Απαραίτητα προσόντα:

1) Άδεια άσκησης επαγγέλματος ή

2) Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου που να πιστοποιείται η αντίστοιχη δραστηριότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι σε διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Ξάνθης, κ. Κυριάκο Πεπονίδη, προσκομίζοντας τα απαραίτητα έγγραφα, όπως και την οικονομική τους προσφορά.

Κριτήριο επιλογής θα αποτελέσει η χαμηλότερη προσφορά ανά κατηγορία (ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ -  ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ -  ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ).

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΞΑΝΘΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

 


Επικοινωνία

Πλ. Δημοκρατίας
 Τ.Κ. 671 32, Ξάνθη
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.