ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                        ΞΑΝΘΗ, 7 Μαϊου 2018

             ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

             ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                                               Αριθ.Πρωτ.:13292

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

     ΤΜΗΜΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΟΔΩΝ

     Πληροφορίες:Kατερίνα Μαυρομάτη

     Τηλέφωνο:2541350827

 

 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Διακηρύσσει ότι:

            Εκτίθεται σε πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του αριθ.12 καταστήματος που βρίσκεται στη Δημοτική Αγορά, έκτασης 24,00 τ.μ. με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτατο μίσθωμα), το ποσό των 150,00 €.

            Η Δημοπρασία θα γίνει στο Δημαρχείο, στην Πλατεία Δημοκρατίας, την 18η Μαϊου 2018 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 14.00 έως τις 14.30 ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής (αρ.362/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου).

            Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όλοι οι ενδιαφερόμενοι αφού προσκομίσουν γραμμάτιο κατάθεσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ποσού ευρώ 180€ υπέρ του Δήμου, ποινικό μητρώο γενικής χρήσης, καθώς επίσης βεβαίωση περί μη οφειλής από το Ταμείο του Δήμου Ξάνθης, φορολογική ενημερότητα, αστυνομική ταυτότητα. Επίσης οφείλουν να παρουσιάσουν αξιόχρεο εγγυητή ο οποίος θα προσκομίσει: Βεβαίωση περί μη οφειλής από το Ταμείο του Δήμου Ξάνθης, Αστυνομική Ταυτότητα, Φορολογική ενημερότητα.

          Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων της διακήρυξης από το Τμήμα Ταμείου & Εσόδων του Δήμου, (πλατεία Δημοκρατίας) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και από την ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης, στη διαδρομή: (https://www.cityofxanthi.gr/enimerosi/nea/prokdiag).

 

Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης

Κυριάκος Παπαδόπουλος

 

Κατεβάστε ολόκληρη την διακήρυξη εδώ

 


Επικοινωνία

Πλ. Δημοκρατίας
 Τ.Κ. 671 32, Ξάνθη
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.
Πληροφορίες ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Αρνούμαι