ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                           Ξάνθη, 30 Νοεμβρίου 2016

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                                 

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ     

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Δ/νση: Πλ. Δημοκρατίας- Ξάνθη

Πληροφορίες: Αθανασία Πανταζόγλου - Ηλίας Κρασούλης

Τηλ. 2541 3 50828

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ 82/2016 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Ξάνθης και την υπ΄αριθμ. 768/10-11-2016 απόφαση Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μπορούν να καταθέσουν στην υπηρεσία μας αίτηση, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να συμμετέχουν στη διαδικασία χορήγησης δέκα (10) επαγγελματικών αδειών για συμμετοχή στη Λαϊκή Αγορά Δήμου Ξάνθης.

Η προκήρυξη και το έντυπο της αίτησης διατίθενται στο Δήμο Ξάνθης /Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Εμπορικών Δραστηριοτήτων (ισόγειο Δημαρχείου, Πλατεία Δημοκρατίας), καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης www.cityofxanthi.gr (καρτέλα «Προκηρύξεις»).

Η αίτηση συμμετοχής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Ξάνθης (Δημαρχείο Ξάνθης - Πλατεία Δημοκρατίας), αυτοπροσώπως ή μέσω εκπροσώπου κατόπιν εξουσιοδότησης για είκοσι (20) εργάσιμες μέρες από τη δημοσίευση της προκήρυξης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ήτοι από 01-12-2016 ημέρα Πέμπτη έως και 29-12-2016 ημέρα Πέμπτη από τις 07:00 έως τις 15:00.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΚΙΡΑΤΖΗ ΕΡΚΑΝ

Κατεβάστε την Προκήρυξη και το έντυπο της Αίτησης, πατώντας εδώ!

Μοιράσου το:
Pin It

15333 - Η γραμμή του δημότη

Βελτιώνω το Δήμο μου - Google Play app

Επικοινωνία

Πλ. Δημοκρατίας
 Τ.Κ. 671 32, Ξάνθη
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.