Συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης στην συνάντηση των εταίρων του Διακρατικού Προγράμματος “Quality Certification System in Agrotourism”

Programme funded by the EUROPEAN UNION

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

670 62 Σταυρούπολη

Πληροφορίες: Χατζογλίδου Δ.

Τηλέφωνο: 2542 350115

FAX : 2542 350109

E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ξάνθη 09 Απριλίου 2014

 

Δελτίο Τύπου

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης στην συνάντηση των εταίρων του Διακρατικού Προγράμματος “Quality Certification System in Agrotourism”/ CerTour (Σύστημα Πιστοποίησης Ποιότητας στον Αγροτουρισμό), του οποίου αποτελεί επικεφαλής εταίρο, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Βάρνα της Βουλγαρίας.

Στόχος της συνάντησης ήταν η υλοποίηση της Δράσης 2.2 του ανωτέρω προγράμματος, η οποία περιελάμβανε την διοργάνωση εκπαιδευτικού σεμιναρίου διάρκειας 16 ωρών. Οι συμμετέχοντες του εν λόγω σεμιναρίου θα αποτελέσουν τους εκπαιδευτές οι οποίοι θα υλοποιήσουν την εκπαίδευση του προσωπικού στις χώρες τους. Κύριο θέμα του σεμιναρίου ήταν το Κοινό Πρότυπο Πιστοποίησης στον Αγροτουρισμό και οι μέθοδοι που πρέπει να ακολουθηθούν προκειμένου αυτό να προσαρμοστεί στις τοπικές ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής και στη συνέχεια να εφαρμοστεί καθώς και η διαδικασία πιστοποίησης.

Στο πλαίσιο της Δράσης αυτής συζητήθηκαν και άλλα θέματα διοικητικού ενδιαφέροντος τα οποία αφορούν στο έργο και επισημάνθηκε το ιδιαίτερα εποικοδομητικό αποτέλεσμα των εργασιών των υπευθύνων του προγράμματος στον Δήμο Ξάνθης καθώς αυτό υλοποιείται ομαλά και χωρίς παρεκκλίσεις από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.