Περιορισμός κυκλοφορίας οχημάτων λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων

Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει ότι για τη λειτουργική εξυπηρέτηση των εκδηλώσεων των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024 και την αποφυγή της ταλαιπωρίας δημοτών κι επισκεπτών, προγραμματίστηκαν και ισχύουν, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

 

Α) Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση οχημάτων, για τις ανάγκες της παιδικής καρναβαλικής παρέλασης, σε τμήμα της 28ης Οκτωβρίου, από το ύψος της Φειδίου έως την πλατεία Δημοκρατίας, από τις 10:00 έως το τέλος της εκδήλωσης.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παιδική καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 στις 15:00, οπότε η απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, ενδέχεται να ισχύσει για αυτή την ημέρα.

 

Β) Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, στην Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην Βασιλίσσης Σοφίας, έως το ύψος της γέφυρας του Κόσυνθου, από τις 19:00 έως τις 03:00.

 

Γ) Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση οχημάτων, για τις ανάγκες της νυχτερινής καρναβαλικής παρέλασης, σε τμήμα της 28ης Οκτωβρίου από το ύψος της Φειδίου έως την πλατεία Δημοκρατίας, από τις 18:30 έως το τέλος της εκδήλωσης.

 

Δ) Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση οχημάτων, για τις ανάγκες της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης, στην 28ης Οκτωβρίου (από το  ύψος  της  Τζαβέλα), έως την πλατεία Δημοκρατίας, στην Βασιλέως Κων/νου, στη Βασιλίσσης Σοφίας (έως το ύψος της Έβρου), από τις 09:00 έως το τέλος της εκδήλωσης.