Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας ΠΤ Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνουν το 1ο Παιδαγωγικό Σεμινάριο Προσχολικής Αγωγής στην Ξάνθη, το Σάββατο, 11 Μαρτίου, στις 9 το πρωί, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Z Palace.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιστημονική συνάντηση που λαμβάνει χώρα στην Ξάνθη, στην οποία θα αναλυθούν βασικές παράμετροι της Προσχολικής Αγωγής οι οποίες, όπως είναι γνωστό, διαμορφώνουν την κρίσιμη περίοδο της ζωής ενός παιδιού.

Θέματα, μεταξύ των οποίων, η έννοια της διαφορετικότητας, ο λόγος και η ομιλία στην προσχολική ηλικία, η καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης, ο ρόλος του εκπαιδευτικού/ βρεφονηπιοκόμου στη διατροφική εκπαίδευση βρεφών και νηπίων, οι Πρώτες Βοήθειες σε βρέφη και νήπια, αλλά και οι σχέσεις επικοινωνίας των εκπαιδευτικών με τους γονείς θα απασχολήσουν τους συμμετέχοντες.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο: www.syllogos-sve.gr

Η υβριδική συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

sem2.jpg

sem

sem1

 


 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.