Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, συνάντηση το πρωί, στο πλαίσιο του 4ου Παιδικού Ποδηλατικού Φεστιβάλ στο Λιμνίο, τη βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Έλενα Ράπτη, όπου στον ίδιο χώρο πραγματοποίησε καμπάνια ενημέρωσης σχετικά με την παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση στο διαδίκτυο και την κακοποίηση.

Οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να λάβουν χρήσιμο υλικό, αλλά και ένα παραμύθι για τα παιδιά, που προωθεί το Συμβούλιο της Ευρώπης για την Προστασία των Παιδιών ενάντια στη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίησή τους, στο οποίο, η βουλευτής εκπροσωπεί τη χώρα μας.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη την κα Ράπτη για την προσπάθεια που καταβάλλεται σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. «Η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση μπορούν να προστατεύσουν -να σώσουν, κυριολεκτικά- μια παιδική ψυχή. Είναι χρέος όλων μας να παραδώσουμε υγιείς και δημιουργικούς ενήλικες, για ένα μέλλον με προοπτική», τόνισε.

Χθες το βράδυ, στην επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης η κα Ράπτη και οι συνεργάτες της διένειμαν πληροφοριακό υλικό σε κατοίκους και επισκέπτες μπροστά από τη Δημοτική Πινακοθήκη.

Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.