Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει ότι, εκτός από την τηλεφωνική γραμμή 2541066304 στην οποία μπορείτε  να επικοινωνείτε από τις 07:00 έως τις 22:00  και το e-mail  ,  έχετε  επίσης  τη δυνατότητα να επικοινωνείτε και μέσω της φόρμας εγγραφής στο site του Δήμου Ξάνθης, για ακόμη περισσότερη ευκολία, με την εξής διαδρομή:

www.cityofxanthi.gr/menoumespiti 

 και να λαμβάνετε  υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης όπως:

  1. Την καταγραφή σας σε περίπτωση που δεν μπορείτε ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθείτε.
  2. Την καταγραφή σας ως άποροι  και οικονομικά αδύναμοι κάτοικοι  του δήμου που δεν μπορείτε ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθείτε  από τις οικίες σας και αδυνατείτε  να εξυπηρετηθείτε.
  3. Την εξυπηρέτησή σας για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης για όσους δε  μπορείτε  ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθείτε.
  4. Την προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης (δωρεάν όπου προβλέπεται) και ειδών πρώτης ανάγκης στους άπορους και οικονομικά αδύναμους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.
  5. Την διεκπεραίωση αιτημάτων σας, όπως είναι η παραλαβή αιτήσεων – η παράδοση πιστοποιητικών και τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη προς τους πολίτες όλες τις ημέρες της εβδομάδας και το Σάββατο και την Κυριακή και τις Αργίες από τις 07:00 έως τις 22:00.

 

Μείνε σπίτι
Επικοινώνησε
Είμαστε εδώ, για σένα.

Γραφείο Τύπου


Επικοινωνία

Πλ. Δημοκρατίας
 Τ.Κ. 671 32, Ξάνθη
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.