Έκτακτη ανακοίνωση για την μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών ΓΓΠΣΔΔ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών μετάπτωσης και αναβάθμισης συστημάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κατά το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 17:00 έως και Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 18:00 δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η ΓΓΠΣΔΔ μέσω των υποδομών της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον σύνδεσμο https://www.gsis.gr/nea-simantiki-anabathmisi-ton-ypodomon-tis-ggpsdd-mi-diathesimotita-ilektronikon-ypiresion-apo

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση/υποστήριξη μπορείτε να απευθυνθείτε στο email του Κέντρου Διαλειτουργικότητας, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο email του eπαραβόλου Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση,
Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης