ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                ΞΑΝΘΗ, 24 Νοεμβρίου 2017

             ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

             ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                      Αριθ.Πρωτ.:50400

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΟΔΩΝ

Πληροφορίες:Kατερίνα Μαυρομάτη

Τηλέφωνο:2541350827

 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

 Διακηρύσσει ότι:

 

Εκτίθεται σε πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του ισογείου καταστήματος Ε΄ που βρίσκεται  στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 115, έκτασης 55,00 τ.μ. (με πατάρι 30,00τ.μ.) με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς το ποσό των 443€.

            Η Δημοπρασία θα γίνει στο Δημαρχείο, στην Πλατεία Δημοκρατίας, την 4η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 11.00 π.μ. έως τις 11.30 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής που έχει οριστεί σύμφωνα με την 347/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

          Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όλοι οι ενδιαφερόμενοι αφού προσκομίσουν γραμμάτιο κατάθεσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ποσού ευρώ 531,60€ υπέρ του Δήμου, ποινικό μητρώο γενικής χρήσης, καθώς επίσης  βεβαίωση περί μη οφειλής από το Ταμείο του Δήμου Ξάνθης, φορολογική ενημερότητα, αστυνομική ταυτότητα δική τους και του εγγυητή τους, ο οποίος θα είναι παρών.

          Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων της διακήρυξης από το Τμήμα Ταμείου & Εσόδων του Δήμου, (πλατεία Δημοκρατίας) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και από την ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης στη διαδρομή: www.cityofxanthi.gr/enimerosi/nea/prokdiag.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ  

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Κατεβάστε τους όρους της διακήρυξης

 


Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.