Κατεβάστε το πρόγραμμα εορτασμού σε μορφή PDF

Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα πρέπει να κάνετε κράτηση στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.cityofxanthi.gr/enimerosi/nea/ekdiloseis/809-anamniseis

Ο Δήμος Ξάνθης σας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2021 θα πραγματοποιήσει παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας-Ασπασίας Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού», που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, ώρα 19.00, στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Στο βιβλίο αυτό, ένα κορίτσι χρονογραφεί και ιστοριογραφεί με τον δικό του τρυφερά υποκειμενικό, κοριτσίστικο τρόπο την μεταπολεμική Ελλάδα, μέσα από μια  ατομική διαδρομή που ταυτίζεται με τη ζωή ενός μύθου, του Μίκη Θεοδωράκη.

Θα μιλήσουν:

Πηνελόπη Καμπάκη Βουγιουκλή, Καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Δημόκριτου Πανεπιστήμιου Θράκης  

Η συγγραφέας, η οποία θα υπογράψει το βιβλίο της για το κοινό

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης. 

Διευκρινίζεται πως, λόγω των μέτρων για την προστασία από τον covid-19, υπάρχουν περιορισμοί στην πληρότητα και η είσοδος στην εκδήλωση είναι δυνατή μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, επιδεικνύοντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό, σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις.


Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.