Ο Δήμος Ξάνθης, αγκαλιάζοντας την παγκόσμια προσπάθεια της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας στον πλανήτη, συμμετέχει στη δράση  και παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φορείς και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας, με την ξεχωριστή ευαισθησία που τους διακρίνει, να σβήσουν τα φώτα τους το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 από τις 20:30 έως και 21:30, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα, συμβολικό,  μήνυμα συμμετοχής, στην προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος.

Το κίνημα «Η Ώρα της Γης» ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου 2007 από τη WWF Αυστραλίας, με πάνω από 2.2 εκατομμύρια άτομα και 2.000 επιχειρήσεις να σβήνουν τα φώτα τους.

Από τότε, η δράση, έχει πάρει παγκόσμιο χαρακτήρα και  με τη συμμετοχή τουλάχιστον   187 χωρών, έχει στόχο την ευαισθητοποίηση  σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας και τις επιπτώσεις που αυτή έχει, στο φυσικό περιβάλλον.

Αύριο το  βράδυ, Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, σβήνουμε ταυτόχρονα όλοι τα φώτα μας, για μία ώρα, από τις 20:30 έως 21:30.

Η κλιματική αλλαγή, απειλεί τον τρόπο ζωής μας, το περιβάλλον που ζούμε, το ίδιο μας το σπίτι που είναι η  Γη και εμείς με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας, αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία, για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας που χρησιμοποιούμε.


Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.