Ο Δήμος Ξάνθης ως μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων συμμετέχει σε δράσεις και προγράμματα προαγωγής υγείας, ενώ από το νέο έτος θα θέσει σε ισχύ και την ηλεκτρονική εφαρμογή του ΚΕΠ Υγείας.

Στο πλαίσιο  ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο, σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού.

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Οκτώβριο έως Μάϊο,. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας. Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

H συνάντηση του Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2020 και για να παρακολουθήσετε θα ακολουθήσετε το link πατώντας εδώ.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με χρήσιμες συμβουλές διαχείρισης της καθημερινότητας με τα παιδιά, τώρα που μένουμε σπίτι πατήστε εδώ.

Για να πληροφορηθείτε  το ημερολόγιο του 2021 των Ακαδημιών Γονέων πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλετε στο .


Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.