Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας που κατάφεραν, με σκληρή προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο τους, να πετύχουν την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας. Με την τελική επιτυχία, οι κόποι, οι προσδοκίες και τα όνειρα ετών δικαιώνονται.

Συγχαρητήρια στους καθηγητές, αλλά και στους γονείς που στάθηκαν στο πλευρό τους και όπλισαν τους μαθητές με γνώση, θέληση, υπομονή και επιμονή.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στη δύσκολη και επίπονη διαδικασία των εξετάσεων και δεν πέτυχαν το στόχο τους πρέπει να γνωρίζουν ότι κανένα όνειρο και κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος, αρκεί να μην εγκαταλείψουμε την προσπάθεια.

Καλωσορίζουμε στην Ξάνθη τους νέους φοιτητές στην Πολυτεχνική Σχολή Δ.Π.Θ. και τους διαβεβαιώνουμε ότι η τοπική κοινωνία θα είναι πάντα δίπλα τους.

Καλή σταδιοδρομία στις σπουδές σας και κάθε πρόοδο στο νέο κύκλο που ανοίγει στη ζωή σας!


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Δ.Σ.

live streaming`
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.