Ο Δήμος Ξάνθης παρέλαβε τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 τρία ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα μετά την ολοκλήρωση του αντίστοιχου διαγωνισμού που προηγήθηκε και εισέρχεται πλέον στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης!

«Πρόκειται ουσιαστικά για οικολογικά οχήματα πόλης που κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό, τα λεγόμενα eco cars, τα οποία τίθενται στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή τους», υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, για να προσθέσει «Η εξοικονόμηση πόρων με νέες τεχνολογίες είναι το μεγάλο στοίχημα που έθεσε από την αρχή ως προτεραιότητα η Δημοτική Αρχή και γίνεται πλέον πράξη. Τα νέα οχήματα ενισχύουν το πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου μας και επιπλέον εξασφαλίζουν μηδενικό κόστος συντήρησης, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, μηδενικό κόστος καυσίμου, αφού η κατανάλωσή τους περιορίζεται στο 1 € ανά 100 χιλιόμετρα».

Μοιράσου το:
Pin It

15333 - Η γραμμή του δημότη

Βελτιώνω το Δήμο μου - Google Play app

Επικοινωνία

Πλ. Δημοκρατίας
 Τ.Κ. 671 32, Ξάνθη
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.