Ο Δήμος Ξάνθης διοργανώνει μαζί με τον Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης «XanthiRunners», τον Α.Π.Σ. Διομήδη Ξάνθης και τον Α.Π.Ο.Φ.Κ.Α. Ξάνθης ενημερωτική ημερίδα που φέρει τον τίτλο «A Lifetime Athlete. What it takes…», τι χρειάστηκε και πώς το παιδί της διπλανής πόρτας έγινε πρωταθλητής...

Η 3η ημερίδα διεξάγεται το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στις 19:30 το απόγευμα, στη Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης, στη συμβολή των οδών Ορφέως και Πινδάρου (Παλιά Πόλη), με ομιλητές τον κ. Δημήτριο Θεοδωρακάκο πρωταθλητή Ελλάδας στο Μαραθώνιο και σε αγώνες βουνού και την κ. Σοφία Ρήγα πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Μαραθώνιο, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Το θέμα της ημερίδας έχει κεντρικό άξονα τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό και οι δύο ομιλητές θα φωτίσουν καθημερινές πλευρές του ζητήματος, βασιζόμενοι στην πλούσια εμπειρία τους και τις παραστάσεις που αποκομίζουν από την αθλητική τους δραστηριότητα.


Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.