Σταθερά προσανατολισμένη η Δημοτική Αρχή στην υλοποίηση των δεσμεύσεών της για μια πιο καθαρή πόλη ανανεώνει και τοποθετεί στο κέντρο της Ξάνθης νέο αστικό εξοπλισμό, που συνδυάζει την πρακτικότητα και την αντοχή, με την καλαισθησία και τη λειτουργικότητα.

Περισσότερα από 60 επιδαπέδια μεταλλικά καλαθάκια απορριμμάτων αντικαθιστούν προοδευτικά τα παλαιότερα σε κεντρικές οδούς και πεζοδρόμους της πόλης. Τα νέα καλαθάκια είναι λειτουργικότερα, καλαίσθητα, έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα, παρέχουν δυνατότητα ταχύτερης αποκομιδής και επιπλέον εξασφαλίζουν νέες τεχνικές προδιαγραφές, καθώς είναι κλειστού τύπου και δεν επιτρέπουν την έκθεση των απορριμμάτων στις περιβαλλοντικές συνθήκες (ηλιακή ακτινοβολία), όπως και την είσοδο του νερού της βροχής, ιδιότητες που τα καθιστούν παντός καιρού.

Παράλληλα, εξοπλίζεται η Υπηρεσία Καθαριότητας με περισσότερα από 20 ευέλικτα τροχήλατα καροτσάκια καθαριότητας νέου τύπου, για τη λειτουργικότερη περισυλλογή.

«Η καθαριότητα αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο μας και προς αυτή την κατεύθυνση αγωνιζόμαστε, παρά τις δυσκολίες, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πιστεύουμε ότι οι δημότες θα αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθειά βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών της καθαριότητας, που στην ουσία αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας», επισημαίνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

02 kathari poli xanthi

Μοιράσου το:
Pin It

15333 - Η γραμμή του δημότη

Βελτιώνω το Δήμο μου - Google Play app

Επικοινωνία

Πλ. Δημοκρατίας
 Τ.Κ. 671 32, Ξάνθη
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.