Ο Δήμος Ξάνθης, σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ Ξάνθης και κατόπιν έγκρισης της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ως Φορέα Παροχής Καθολικής Υπηρεσίας, υλοποίησε και προχώρησε στην τοποθέτηση  γραμματοθυρίδων στον οικισμό της Δημοτικής Κοινότητας Ευμοίρου.

Τα σημεία τοποθέτησης των γραμματοθυρίδων είναι στους οικισμούς, Ευμοίρου, Παλαιάς Μορσίνης, Νέας Μορσίνης, Πετροχωρίου, Λεύκης και Λαμπρινού.

Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι συμπολίτες μας μπορούν να παραλάβουν τα κλειδιά των γραμματοθυρίδων, από την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, από το Δημοτικό Κατάστημα Ευμοίρου, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι δικαιούχοι, προκειμένου να παραλάβουν κλειδί της γραμματοθυρίδας, θα πρέπει να προσκομίσουν έναν πρόσφατο λογαριασμό της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ) και την ταυτότητά τους. 

Το συγκεκριμένο έργο συμβάλλει στην ομαλή διεκπεραίωση της αλληλογραφίας των συμπολιτών μας και στην απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα της Δημοτικής Κοινότητας.

Μοιράσου το:
Pin It

15333 - Η γραμμή του δημότη

Βελτιώνω το Δήμο μου - Google Play app

Επικοινωνία

Πλ. Δημοκρατίας
 Τ.Κ. 671 32, Ξάνθη
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.