×

Ειδοποίηση

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2018/04/protathlites

Στο γραφείο του, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, σήμερα 13 Απριλίου 2018, την Μικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ, για να την τιμήσει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων.

Ο κ. Δημαρχόπουλος συνεχάρη για την νικηφόρα αυτή προσπάθεια τους αθλητές και όλη την ομάδα, καθώς και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ, κ. Γιώργο Πανίδη, τον προπονητή κ. Απόστολο Κουτρουλό, και τον αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Τριάντη.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών που στέκονται δίπλα τους, και τους συμπολίτες μας που είναι κοντά στην ομάδα ως ένθερμοι υποστηρικτές της.

Μεταξύ άλλων, ο κύριος Δημαρχόπουλος μίλησε για την επιτυχία που έφερε στην Ξάνθη η ομάδα μας, τοποθετώντας την πόλη μας στο βάθρο των πρώτων, διάκριση η οποία αποτελεί εφαλτήριο για την προσέλκυση όλο και περισσότερων παιδιών στα γήπεδα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλοι οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξάνθης.

{gallery}stories/2018/04/protathlites{/gallery}


Επικοινωνία

Πλ. Δημοκρατίας
 Τ.Κ. 671 32, Ξάνθη