Δημόσια διαβούλευση για προαιρετική λειτουργία καταστημάτων την τελευταία Κυριακή των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών (Κυριακή των Μεγάλων Αποκριών) στο Δήμο Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης θέτει σε δημόσια διαβούλευση, την προαιρετική λειτουργία εμπορικών καταστημάτων, την Κυριακή των Μεγάλων Αποκριών, ήτοι την τελευταία Κυριακή των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών του Δήμου Ξάνθης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του ν. 4177/2013 (ΦΕΚ 173 Α΄), όπως τροποιήθηκε και ισχύει και σε συνέχεια του με αριθ. πρωτ. 410/22-02-2023 εγγράφου του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Ξάνθης.

Η Διαβούλευση θα διαρκέσει ένα (1) μήνα κατά τη διάρκεια του οποίου υποβάλλονται προτάσεις, εγγράφως ή ηλεκτρονικά.

Οι προτάσεις που θα προκύψουν από τη διαδικασία διαβούλευσης θα επεξεργαστούν από το Δήμαρχο Ξάνθης, ο οποίος θα εκδώσει αιτιολογημένη απόφαση που θα ισχύει από το επόμενο έτος της δημοσίευσής της, στην οποία θα ορίζονται με σαφή τρόπο οι περιοχές, στις οποίες θα επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή των Μεγάλων Αποκριών, ήτοι την τελευταία Κυριακή των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών του Δήμου Ξάνθης.

Οι ενδιαφερόμενοι, τοπικοί φορείς και συλλογικοί φορείς παρακαλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους εγγράφως στο Γραφείο Πρωτοκόλλου στο κεντρικό Δημαρχείο Ξάνθης (Ταχ. Διεύθυνση: Πλατεία Δημοκρατίας, Ξάνθη) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από την Τρίτη 18.04.2023 έως την Τετάρτη 17.05.2023.

Συνημμένα έγγραφα:

1. Οι διατάξεις των παρ. 2,3 & 4 του άρθρου 16 του ν. 4177/2013 (ΦΕΚ 173 Α΄), όπως τροποιήθηκε και ισχύει.

2. Το με αριθ. πρωτ. 410/22-02-2023 έγγραφο του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Ξάνθης.