ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  ΞΑΝΘΗ,   18 Νοεμβρίου 2016

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                   

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.44534

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ταχ.Δ/νση:Πλατεία Δημοκρατίας

Πληροφορίες: Στέλλα Μόσχου

Τηλέφωνο:2541350827

Email:                              

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ

Τα αξιότιμα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

1.    Αγκόρτζα Απόστολο                       5. Χατζηευφραιμίδη Ιορδάνη         

2.    Γκιρτζίκη Αλεξία                                     6. Βασιλούδη Ηλία

3.    Κίρατζη Ερκάν                                       7. Φανουράκη Εμμανουήλ

4.    Τριανταφυλλίδη Κων/νο                          8. Μπαντάκ Σιαμπάν  

τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης .

Κοινοποίηση:

- Γενικό Γραμματέα Δήμου Ξάνθης κ. Γκοδοσίδη Γεώργιο.

 

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 22η  Νοεμβρίου 2016, ημέρα  Τρίτη και ώρα 13:30 σε τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

Θέμα 1ο:    Μερική ανάκληση δεσμεύσεων των προτάσεων ανάληψης υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2016 (Εισηγήτρια: Ιουλία Ζούρα).

Θέμα 2ο:    Προτάσεις ανάληψης υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2016 (Εισηγήτρια: Ιουλία Ζούρα)

Θέμα 3ο :   Κατάρτιση των όρων για την εκμίσθωση του καταστήματος 38 στη Δημοτική Αγορά (Εισηγήτρια: Στυλιανή Μόσχου).

Θέμα 4ο :   Κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση περιπτέρου στην οδό Εθελοντή Αιμοδότη και Μιλτιάδου Αγαπητού στην Εκτενεπόλ ΟΤ 4Α του Δήμου Ξάνθης (Εισηγήτρια: Στυλιανή Μόσχου).

Θέμα 5ο:    Κατάρτιση των όρων για την εκμίσθωση τμήματος του υπαίθριου κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν του κολυμβητηρίου εμβαδού 3.024 τ.μ. (Εισηγήτρια: Στυλιανή Μόσχου).

Θέμα 6ο :   Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2016» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού, καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (Εισηγήτρια: Χριστίνα Ράλλη).

Θέμα 7ο:    Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια διαφόρων ειδών φαρμακείου  έτους 2016» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού, καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (Εισηγήτρια: Χριστίνα Ράλλη).

Θέμα 8ο:    Την έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού, την κατάρτιση των όρων της διακήρυξης, την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών  του διαγωνισμού «Προμήθεια μεταχειρισμένου Πολυμηχανήματος έργου» (Εισηγητής:Κυριάκος Πεπονίδης).

Θέμα 9ο:    Την έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού, την κατάρτιση των όρων της διακήρυξης, την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών  του διαγωνισμού «Προμήθεια οργάνων γυμναστικής υπαίθριου χώρου» (Εισηγητής: Κυριάκος Πεπονίδης).

Θέμα 10ο:  Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού  έτους 2016» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού, καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (Εισηγήτρια: Χριστίνα Ράλλη).

Θέμα 11ο : Έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας με τίτλο «Ανάθεση υπηρεσίας για τον συντονισμό της διαχείρισης μη επικίνδυνων αποβλήτων στον ποταμό Κόσυνθο, από τη σιδηροδρομική γέφυρα του ΟΣΕ και καταντή αυτής,έως τα διοικητικά όρια των Δήμων Ξάνθης και Αβδήρων» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού, καθώς και την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (Εισηγήτρια: Πολυξένη Καρακατσάνη).

Θέμα 12ο : Αποδοχή δωρεάς στη Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου (Εισηγήτρια: Στυλιανή Μόσχου).

Θέμα 13ο : Αποδοχή δωρεάς στο Κέντρο Φροντίδας & Υποστήριξης Φτωχών Οικογενειών με παιδιά (Δροσερό) (Εισηγήτρια: Στυλιανή Μόσχου). ΄

Θέμα 14ο:  Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής (Γεώργιος Γουναρίδης).

Θέμα 15ο:  Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών που αφορούν την  επέκταση ΦΟΠ (Εισηγήτρια: Χριστίνα Ράλλη).

Θέμα 16ο:  Κήρυξη άγονου του διαγωνισμού για τη μίσθωση από το Δήμο Ξάνθης αποθήκης σε κεντρικό σημείο του ΔΔ Γενισέας του Δήμου Αβδήρων Ν.Ξάνθης, για τις ανάγκες του προγράμματος επισιτιστικής ή και βιώσιμης υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ για το έτος 2016 και επαναπροκήρυξη του με νέους όρους (Εισηγήτρια: Χριστίνα Ράλλη).

Θέμα 17ο:  Έγκριση παράτασης απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής (Εισηγητής:Πλάτωνας Χατζηδημητρίου).

Θέμα 18ο:  Μεταβίβαση του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ 4220 οχήματος (Εισηγήτρια: Ευδοκία Μπαρμπαλέξη).

 

Ο Πρόεδρος

Κυριάκος Παπαδόπουλος

Αντιδήμαρχος Ξάνθης


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.