Έναν χρόνο μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές, συνοδούς, και θεατές, ο Δήμος Ξάνθης υποδέχεται το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στις 29-31 Ιουλίου, στην περιοχή Θηλιά, θέση Λιβάδι, πάνω από το Μοναστήρι της Παναγίας Καλαμούς.

Με την ευκαιρία του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος, οι διοργανωτές θα παραχωρήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου και των ΜΜΕ συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.

Ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κουρτίδης, ο Πρόεδρος της ΕΟΠ Βασίλης Διαμαντόπουλος και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ Παύλος Παπαδόπουλος, θα μιλήσουν για τη διοργάνωση και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα MTB 2022 θα διεξαχθεί στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, ως διεθνής αγώνας κατηγορίας C2, την Κυριακή 31 Ιουλίου, όμως θα υπάρξουν και αγώνες για τις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, αλλά και Μάστερς που θα διεξαχθούν την προηγούμενη ημέρα, ενώ, για πρώτη φορά, σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα, συμπεριλαμβάνεται και το αγώνισμα του Eliminator.

Στους διεθνείς αγώνες της Κυριακής, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές, μέλη των εθνικών ομάδων, καθώς όλοι όσοι είναι κάτοχοι διεθνούς δελτίου.

Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.