Εσείς είστε οι νικητές. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
 

Τα μαζικά δείγματα στον γενικό πληθυσμό του Νομού Ξάνθης έδωσαν μια πρώτη εικόνα της πραγματικής κατάστασης που υπάρχει στην περιοχή.

Θέλουμε να σημειώσουμε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια.

Αυτή, η εικόνα που έχουμε, δεν μπορεί, προς το παρόν, να αξιοποιηθεί, για να εξαχθούν ασφαλή συγκριτικά συμπεράσματα, σχετικά με τη γενικότερη εικόνα της Ελλάδας, καθώς δεν έχουν πραγματοποιηθεί σε άλλο Νομό της χώρας μαζικές δειγματοληψίες στον γενικό πληθυσμό.

Τα αποτελέσματα αναλύονται από τους ειδικούς οι οποίοι ακολουθούν απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα τόσο στην ιχνηλάτηση   όσο και στον περιορισμό της διασποράς του ιού, χωρίς καμία εξαίρεση.

Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες, που μαζικά, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανταποκρίθηκαν και έδωσαν δείγμα στα κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας ώστε να έχουμε για πρώτη φορά στην Ξάνθη από ολόκληρη την Ελλάδα, μια εικόνα της κατάστασης στο γενικό πληθυσμό.

Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε ως Δήμος Ξάνθης με τη δική σας συνδρομή και τη δική σας ωριμότητα, να ακολουθούμε τους κανόνες

Αξιολογούμε και ιεραρχούμε, κάθε στιγμή, τις προτεραιότητες, που από τα συμβαίνοντα αποδεικνύεται, εκ του αποτελέσματος, ότι κινούνται στο σωστό δρόμο.

Δεν πανηγυρίζουμε,   επαναλαμβάνουμε, σε κάθε τόνο, ότι εσείς είστε οι νικητές, εσείς είστε η κινητήριος δύναμη και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, σε κάθε επιτυχία.

Εσείς είστε που μας δίνετε δύναμη να είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο, είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, χωρίς παρεκκλίσεις και μαζί να συνεχίζουμε το μακρύ δρόμο της ευθύνης, για το καλό του συνανθρώπου μας, της Ξάνθης και όλης της κοινωνίας.

 
Συνεχίζουμε, μαζί.
 
Από την τελευταία απογραφή που έγινε στο Νομό Ξάνθης το 2011, ο πληθυσμός είναι 111.222.
Η σχέση πληθυσμού, δειγμάτων, αποτελεσμάτων, είναι η ακόλουθη:
 

Δήμος Ξάνθης

65.133

Δείγματα

2483

Θετικά

02  

Δήμος Αβδήρων

19.005

Δείγματα

83

Θετικά

00

Δήμος Μύκης

15.540

Δείγματα

600

Θετικά

22

Δήμος Τοπείρου

11.544

Δείγματα

99

Θετικά

05

 
Δε θυσιάζουμε, στο βωμό μιας προσωπικής παρόρμησης, το αύριο της κοινωνίας μας.
Κρατάμε τις αποστάσεις
Κινούμαστε προσεχτικά στην καθημερινότητά μας.
Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες.
Λαμβάνουμε με συνέπεια όλα τα μέτρα προσωπικής υγιεινής
Συνεχίζουμε να Μένουμε Ασφαλείς.
 
Γραφείο Τύπου

Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.