Ξάνθη 25 Νοεμβρίου 2019
Δελτίο Τύπου
 
6ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ξάνθης
 
Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο “Xanthi Runners” για την άρτια οργάνωση του 6ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου Δρόμου Ξάνθης και όλους τους αθλητές και πολίτες που συμμετείχαν στον αγώνα επιδεικνύοντας υψηλό φρόνιμα, υγιούς ανταγωνισμού, σεβασμού προς τον έτερο αθλητή και διαφύλαξης της ιδέας του «ευ αγωνίζεστε» στη σύγχρονη εποχή, με κουλτούρα και πολιτισμό.
Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Σταμούλη που αναδείχθηκε νικητής στα 21χλμ, την κα. Ελένη Κοκκιναρίου που τερμάτισε πρώτη από τις γυναίκες στα 21χλμ , τον κ. Σαλή Τσιτάχ πρώτο στα 5χλμ. και την κα Ελένα Βασίλεβα πρώτη από τις γυναίκες στα 5χιλ.
Ο Αντιδήμαρχοι κ. Μπεκήρ Ογλού Σουά και κ. Μανώλης Φανουράκης επέδωσαν τιμητική διάκριση στον μεγαλύτερο σε ηλικία αθλητή της διοργάνωσης που ήταν ο εβδομηντάχρονος κ. Γεώργιος Αλοίμονος.
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος που βρέθηκε στην αφετηρία της διοργάνωσης ευχήθηκε στους αθλητές, σημειώνοντας ότι, τα χαρακτηριστικά του αγωνιστή είναι αυτά που κάνουν τον άνθρωπο να ξεχωρίζει, να δημιουργεί και να ευημερεί.
Ο Δήμος Ξάνθης θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό, ανοιχτός συνεχώς σε δημιουργικές προτάσεις που αναδεικνύουν και προβάλουν τον τόπο μας.
 
Γραφείο Τύπου
 

Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.