Φέτος τα Χριστούγεννα η Ξάνθη στέλνει ευχές γεμάτες ελπίδα, φως, αγάπη, καλοσύνη, ανθρωπιά, μπόλικη χρυσόσκονη παραμυθιών και μας καλεί να την επισκεφτούμε, επιφυλάσσοντας κάτι για όλους...

Ο Δήμος Ξάνθης προσφέρει δωρεάν, με την επιμέλεια του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου μας, μια ξεχωριστή εμπειρία μιας σειράς εορταστικών εκδηλώσεων και δρώμενων που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους και θα ταξιδέψουν νου και φαντασία.

Σε μια γιορτή χαράς, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, με παρέα τον Άι - Βασίλη, τα ξωτικά και υπό τις μελωδίες της Φιλαρμονικής και με τα τραγούδια της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης και της χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανοίγει την αυλαία της «ΕΥΧΟΥΠΟΛΗΣ».

Θα ακολουθήσει συναυλία του καλλιτέχνη Δήμου Αναστασιάδη.

Παράλληλα, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων ξεκίνησε, με αφετηρία την πλατεία Ελευθερίας, τα καθημερινά του ταξίδια στους δρόμους της πόλης μας το τουριστικό τρενάκι του Δήμου Ξάνθης για τους μικρούς φίλους και τους συνοδούς τους.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Μοιράσου το:
Pin It

15333 - Η γραμμή του δημότη

Βελτιώνω το Δήμο μου - Google Play app

Επικοινωνία

Πλ. Δημοκρατίας
 Τ.Κ. 671 32, Ξάνθη
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.