Τη δική του εισήγηση για τη συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην προώθηση και ανάπτυξη του πολιτισμού, για τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής διοίκησης, καθώς και για τις προκλήσεις που επιφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο του Κλεισθένη Ι κατέθεσε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στο επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «Διοίκηση και Οργάνωση των ΟΤΑ μετά τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ», που συνδιοργάνωσαν πρόσφατα η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων ΤΑ «Κλεισθένης», η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Καρπενησίου στο συνεδριακό κέντρο της πόλης του Καρπενησίου, με στόχο την παροχή ενημέρωσης και τεχνογνωσίας στα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν οι αλλαγές που επιφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο του Κλεισθένη Ι, καθώς και πληθώρα θεμάτων που απασχολούν την καθημερινότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως διοίκηση, ψηφιακή διοίκηση, διά βίου μάθηση, χρηματοδοτήσεις, πολιτισμός, αθλητισμός και κατατέθηκαν περισσότερες από 70 εισηγήσεις από στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημόσιας Διοίκησης, ακαδημαϊκούς και ειδικούς επιστήμονες.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν αιρετοί από όλη την Ελλάδα και μεταξύ άλλων τιμήθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης για τη συνολική προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μοιράσου το:
Pin It

15333 - Η γραμμή του δημότη

Βελτιώνω το Δήμο μου - Google Play app

Επικοινωνία

Πλ. Δημοκρατίας
 Τ.Κ. 671 32, Ξάνθη
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.