Πρόσκληση προς τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                Ξάνθη,28 Νοεμβρίου 2013

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                              Αριθ. Πρωτ: 67385

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ταχ. Δ/νση     : Πλατεία Δημοκρατίας 67100 Ξάνθη

Πληροφορίες  : Κοκκίνου Π.

Τηλέφωνο      :2541350827

E-mail           : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

        ΠΡΟΣ:

       Τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

1) Ανταμπούφη Νικόλαο      2) Βασιλούδη Ηλία                         

3) Ηλιάδη Θωμά                   4) Θεοδωρίδη Αναστάσιο

5) Κυριακίδη Αλέξανδρο       6) Ξυνίδη Αθανάσιο

7) Φανουράκη Εμμανούηλ   8) Φωτιάδη Νικόλαο

 

              Και τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Κοινοποίηση:

-Πρόεδρο Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης, κ. Ηρακλή Ζωγράφο

 

-Για το σχέδιο κανονιστικών αποφάσεων των άρθρων 79 & 82 του ΚΔΚ στη διαμόρφωση της εισήγησης η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής λαμβάνει υπόψη τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις των αρμόδιων κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων και ομάδων πολιτών του Δήμου Ξάνθης, με τους οποίους έρχεται σε διαβούλευση.    

 

Σας καλούμε να προσέλθετε στις 4 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30      σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

 

ΘΕΜΑ: 1ο : Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έκδοση κανονιστικής απόφασης για κυκλοφοριακή ρύθμιση που αφορά τη δημιουργία Θέσης φορτοεκφόρτωσης στην οδό Τσιμισκή, στη διασταύρωση με την οδό Κλεμανσώ.

(εισηγητής : Τερζόγλου Μελέτης)

 

ΘΕΜΑ: 2ο : Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έκδοση κανονιστικής απόφασης για κυκλοφοριακή ρύθμιση που αφορά τη δημιουργία θέσης φορτοεκφόρτωσης επί της οδού Θερμοπυλών, στη διασταύρωση με την οδό Θήρας.

(εισηγητής : Τερζόγλου Μελέτης)

 

ΘΕΜΑ: 3ο : Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έκδοση κανονιστικής απόφασης για κυκλοφοριακή ρύθμιση που αφορά τη δημιουργία θέσης φορτοεκφόρτωσης επί της οδού 40 Εκκλησιών ανάμεσα στις οδούς Αδριανουπόλεως και Μ.Ασίας.

(εισηγητής : Τερζόγλου Μελέτης)

 

ΘΕΜΑ: 4ο : Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έκδοση κανονιστικής απόφασης για κυκλοφοριακή ρύθμιση που αφορά τη δημιουργία θέσης φορτοεκφόρτωσης επί της οδού Δρά      μας ανάμεσα στις οδούς Κουντουριώτου και Αρκαδίου.

(εισηγητής : Τερζόγλου Μελέτης)

 

ΘΕΜΑ: 5ο : Παραχώρηση χώρου στον πεζόδρομο της Δαγκλή στο ύψος του 76 (έναντι εμπορικού κέντρου) στο 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης για την πραγματοποίηση  BAZAAR (Πέμπτη 19 18:00-21:00 & Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 9:00-15:00).

(εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)

 

ΘΕΜΑ: 6ο : Παραχώρηση τμήματος της κεντρικής πλατείας στο Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος/Παράρτημα Ξάνθης (13 έως 15 Δεκεμβρίου ή σε περίπτωση κακοκαιρίας 21 έως 22 Δεκεμβρίου).

(εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)

 

ΘΕΜΑ: 7ο : Παραχώρηση τμήματος της κεντρικής πλατείας στο Φιλοζωικό Όμιλο Ξάνθης για την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικου BAZAAR. (20 έως 24 Δεκεμβρίου ).

(εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)

 

ΘΕΜΑ: 8ο : Παραχώρηση τμήματος του υπαίθριου χώρου έμπροσθεν του κολυμβητηρίου εμβαδού 2.020 τ.μ. με εκμίσθωση, με διενέργεια δημοπρασίας για προσωρινή λειτουργία ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.

(εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ