Πρόσκληση προς τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                 Ξάνθη,18 Νοεμβρίου 2013

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                              Αριθ. Πρωτ:64791

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ταχ. Δ/νση     : Πλατεία Δημοκρατίας 67100 Ξάνθη

Πληροφορίες  : Κοκκίνου Π.

Τηλέφωνο      :2541350827

E-mail           : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ:

Τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

1) Ανταμπούφη Νικόλαο             2) Βασιλούδη Ηλία

3) Ηλιάδη Θωμά                         4) Θεοδωρίδη Αναστάσιο

5) Κυριακίδη Αλέξανδρο             6) Ξυνίδη Αθανάσιο

7) Φανουράκη Εμμανούηλ         8) Φωτιάδη Νικόλαο

 

Και τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Κοινοποίηση:

-Πρόεδρο Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης, κ. Ηρακλή Ζωγράφο

 

-Για το σχέδιο κανονιστικών αποφάσεων των άρθρων 79 & 82 του ΚΔΚ στη διαμόρφωση της εισήγησης η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής λαμβάνει υπόψη τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις των αρμόδιων κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων και ομάδων πολιτών του Δήμου Ξάνθης, με τους οποίους έρχεται σε διαβούλευση.    

 

Σας καλούμε να προσέλθετε στις 27 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

 

ΘΕΜΑ 1ο:    Επαναχορήγηση της άδειας λειτουργίας του κατ/τος «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ», ιδιοκτησίας του ΔΑΡΓΑΝΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ του Νικολάου που βρίσκεται στην οδό Φ.Αμοιρίδη 8 στην Ξάνθη (θέμα εξ’ αναβολής).

(εισηγήτρια : Γκαϊτατζή Ξανθή)

 

ΘΕΜΑ 2ο:   Επαναχορήγηση της άδειας λειτουργίας του κατ/τος «ΚΑΦΕΝΕΙO», ιδιοκτησίας της εταιρείας ΤΟΥΡ.ΕΜΠΟΡ.ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ Π.ΞΑΝΘΗΣ ΒΓΕΣ Ε.Π.Ε. που βρίσκεται στην οδό Ορφέως 37-39 στην Ξάνθη (θέμα εξ’ αναβολής).

(εισηγήτρια : Γκαϊτατζή Ξανθή)

 

ΘΕΜΑ 3ο: Επαναχορήγηση της άδειας λειτουργίας του κατ/τος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», ιδιοκτησίας της ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ του Σωκράτη που βρίσκεται στην οδό Ορφέως 20 στην Ξάνθη (θέμα εξ’ αναβολής).

(εισηγήτρια : Γκαϊτατζή Ξανθή)

 

ΘΕΜΑ 4ο:  Χορήγηση άδειας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου (αρ. Η/Υ 8) στην Καλαφάτη Βαλασία στην οδό Βάρνας 11 Καλλιθέα Δήμου Ξάνθης.

(εισηγήτρια :Καραμόσχου Ελένη)

 

ΘΕΜΑ 5ο: Χορήγηση άδειας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου (αρ. Η/Υ 25) στην Αλή Ογλού Γκιουλνούρ στα Κιμμέρια Δήμου Ξάνθης.

(εισηγήτρια :Καραμόσχου Ελένη)

 

ΘΕΜΑ 6ο: Υλοποίηση ορίων των κορυφών 6 και 7 στον οικισμό Ευμοίρου του Δήμου Ξάνθης.

(εισηγητής: Νικολόπουλος Νικόλαος)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ