Πρόσκληση προς τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζώης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                Ξάνθη, 22 Ιουλίου 2013

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                                             

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                              Αριθ. Πρωτ: 41763

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Ταχ. Δ/νση: Μαυρομιχάλη 6 67100 Ξάνθη

Πληροφορίες: Κοκκίνου Περίτα

Τηλέφωνο:2541350827

E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ:

Τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζώης

 

1) Ανταμπούφη Νικόλαο            2) Βασιλούδη Ηλία                         

3) Ηλιάδη Θωμά                          4) Θεοδωρίδη Αναστάσιο

5) Κυριακίδη Αλέξανδρο            6) Ξυνίδη Αθανάσιο

7) Φανουράκη Εμμανούηλ        8) Φωτιάδη Νικόλαο

 

Και    α. τους επικεφαλείς των παρατάξεων

β. τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

 

Κοινοποίηση:

-Πρόεδρο Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης, κ. Ηρακλή Ζωγράφο

 

-Για το σχέδιο κανονιστικών αποφάσεων των άρθρων 79 & 82 του ΚΔΚ στη διαμόρφωση της εισήγησης η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής λαμβάνει υπόψη τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις των αρμόδιων κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων και ομάδων πολιτών του Δήμου Ξάνθης, με τους οποίους έρχεται σε διαβούλευση.    

 

Σας καλούμε να προσέλθετε στις 26 Ιουλίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 π.μ. σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Μαυρομιχάλη 6 και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

 

ΘΕΜΑ 1ο: ‘’Ενημέρωση μετά την εκπόνηση του Α΄ σταδίου της μελέτης: «ΜΕΛΕΤΗ – ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΛΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΘΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ (ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ)»’’ (Εισηγήτρια Μανά Κατερίνα)

 

ΘΕΜΑ 2ο: ‘’Εξέταση πρότασης για τη μεταφορά του περιπτέρου από την οδό Μιαούλη 1’’ (Εισηγητής Τερζόγλου Μελέτης)

 

ΘΕΜΑ 3ο: ‘’Λήψη απόφασης για την παραχώρηση του Υπαίθριου Δημοτικού Αμφιθεάτρου στην κεντρική πλατεία (έναντι ΟΤΕ)’’ (Εισηγήτρια Ασηξαρίδου Παρθένα)

 

ΘΕΜΑ: 4ο: ‘’Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της Θεοδωρίδου Ιωάννας «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΖΕΣΤΗΣ & ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ)» στον οικισμό Δαφνώνα. (Εισηγητής Αθανασιάδης Ιωάννης)

 

ΘΕΜΑ: 5ο: ‘’Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή που υλοποιείται το έργο: «Ασφαλτικός Τάπητας της οδού Ανδρέου Δημητρίου»’’ (Εισηγητής Τερζόγλου Μελέτης).

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ