Πρόσκληση προς τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                  Ξάνθη, 19-4-2013

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                Αριθ. Πρωτ:18306

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ταχ. Δ/νση: Μαυρομιχάλη 6

Πληροφορίες: Γκούμα Δέσποινα

Τηλέφωνο:2541350827

E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

       ΠΡΟΣ:

       Τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 

1) Ανταμπούφη Νικόλαο         2) Βασιλούδη Ηλία                         

3) Ηλιάδη Θωμά                     4) Θεοδωρίδη Αναστάσιο

5) Κυριακίδη Αλέξανδρο         6) Ξυνίδη Αθανάσιο

7) Φανουράκη Εμμανούηλ     8) Φωτιάδη Νικόλαο

 

                 Και τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

 

Κοινοποίηση:

-Πρόεδρο Συμβουλίου

Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθη, κ. Ηρακλή Ζωγράφο

 

-Για το σχέδιο κανονιστικών αποφάσεων των άρθρων 79 & 82 του ΚΔΚ στη διαμόρφωση της εισήγησης η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής λαμβάνει υπόψη τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις των αρμόδιων κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων και ομάδων πολιτών του Δήμου Ξάνθης, με τους οποίους έρχεται σε διαβούλευση.     

 

Σας καλούμε να προσέλθετε στις 25 Απριλίου  2013, ημέρα  Πέμπτη και ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Μαυρομιχάλη 6 και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

 

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης για τον Κανονισμό Λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς Δήμου Ξάνθης. (εισηγήτρια: Κοκκίνου Περιστέρα)  

 

  ΘΕΜΑ 2ο : Παραλαβή του Α’ Σταδίου της μελέτης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΠΟΒΑΘΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (Γ.Π.Σ.) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» και οδηγίες –κατευθύνσεις για την έναρξη του Β΄ Σταδίου. (εισηγητής: Νικολόπουλος Νίκος).

 

ΘΕΜΑ 3ο: Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την παραχώρηση  της Κεντρικής Πλατείας και του υπαίθριου  Δημοτικού Αμφιθεάτρου (έναντι ΟΤΕ) για την  πραγματοποίηση εκδήλωσης στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής. (εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)   

 

ΘΕΜΑ 4ο: Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την παραχώρηση του χώρου του σιντριβανιού( δίπλα στον πλάτανο, απέναντι από τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης) και τη χρήση του σιντριβανιού (λόγω του μισού μέτρου βάθους και της έκτασης μήκους 5 μέτρων), στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ξάνθης και στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Γενισέας. (εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)   

 

 ΘΕΜΑ 5ο: Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την παραχώρηση του υπαίθριου Δημοτικού Αμφιθεάτρου (έναντι ΟΤΕ) της Κεντρικής Πλατείας στο Γεώργιο Μπόσκου, (συνεργαζόμενοι παιδικοί σταθμοί: «Πρότυπο», «Μικροί Καλλιτέχνες» και «Μαγικός Αυλός»). (εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)   

  

ΘΕΜΑ 6ο: Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την παραχώρηση μέρους της Κεντρικής Πλατείας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης. (εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ