13/09/12 ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ (Α’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ)

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

(Α’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ)

 

Ο Δήμος Ξάνθης ανακοινώνει ότι κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της 3ης Σεπτεμβρίου 2012, εγκρίθηκε η Α’ ΦΑΣΗ του Επιχειρησιακού Προγράμματος ( Στρατηγικός Σχεδιασμός ) του Δήμου. Από τις 13-09-2012 έως τις 28-09-2012 , ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου τίθεται σε δημόσια διαβούλευση.

Στόχος της δημόσιας διαβούλευσης είναι αφενός η ενημέρωση των πολιτών, των τοπικών επαγγελματικών, επιστημονικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και άλλων φορέων του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, για το αναπτυξιακό όραμα του Δήμου της περιόδου 2013 - 2014 και αφετέρου η κατάθεση προτάσεων για την βελτίωση και την εξειδίκευσή του.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους στο κωδικοποιημένο «Έντυπο Διαβούλευσης Στρατηγικού Σχεδιασμού» που ακολουθεί, το οποίο, εφόσον συμπληρώσουν, μπορούν να αποστείλουν σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τον τίτλο «Για την Διαβούλευση του Στρατηγικού Σχεδίου Δήμου Ξάνθης» ή να το καταθέσουν εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Προγραμματισμού, τηλ. 25413-54122 (κ. Παυλίδης Πέτρος) ή στο τηλ. 25410-22332 (κ. Ζουμπουλίδου Φρύνη).

 

Επισυναπτόμενα Αρχεία

  1. Στρατηγικό Σχέδιο Δήμου Ξάνθης (pdf 4MB)
  2. Έντυπο Διαβούλευσης Στρατηγικού Σχεδίου (doc)