11/9/12 Ευχαριστήριο Δημάρχου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    Ξάνθη 10 Αυγούστου 2012

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                     

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ                                                    

Ταχ. Δ/νση:           Πλ. Ματσίνη                                    

Ταχ. Κώδικας:        67100 Ξάνθη                                   

Τηλέφωνο:            2541022632                                    

e-mail:                  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                

 

                                                                                   

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Για 22η χρονιά οι Γιορτές Παλιάς Ξάνθης ανέδειξαν την πολιτιστική μας κληρονομιά καθώς και την αγάπη των συμπολιτών μας για την πόλη, την ιστορία της, τον παρόν της και το μέλλον της.

Με τη λήξη των εκδηλώσεων του θεσμού, που και φέτος στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, ο Δήμαρχος Ξάνθης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν ολόψυχα όλους όσους συνέβαλλαν στη φετινή επιτυχία και τη συνεχή βελτίωση των Γιορτών.

Τους κατοίκους της Παλιάς Πόλης για την υπομονή και κατανόησή τους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που και φέτος όπως κάθε χρόνο αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη του θεσμού, τους συμπολίτες μας που με την δυναμική τους παρουσία ενίσχυσαν την προσπάθεια που όλοι μαζί καταβάλλουμε, καθώς και  τους χιλιάδες επισκέπτες μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ευχαριστούνε, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης για την υποστήριξη της, την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό -  Τμήμα  Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών και Ναυαγοσωστών, την Τεχνική Υπηρεσία, το Τμήμα Ηλεκτρολόγων, το Τμήμα Καθαριότητας, την Δημοτική Αστυνομία, την Δ.Ε.Υ.Α.Ξ, την Δ/νση Δημόσιας Υγείας – Τμήμα Υγειονομικού Ελέγχου Ν. Ξάνθης, την Δ/νση Κτηνιατρικής Ν. Ξάνθης και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την πολύπλευρη στήριξη των Γιορτών.

Τέλος ευχαριστούν τον χορηγό των εκδηλώσεων τον ΟΤΕ Α.Ε.