Δημοτικό Ραδιόφωνο "Όμορφη Πόλη"

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης (Δημοτική Επιχ/ση Πληροφόρησης Θεάματος & Επικοινωνίας) εκπέμπει από τον Μάρτιο του 1994 καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή του Νομού Ξάνθης, βγάζοντας όμως το πρόγραμμά του και έξω από τα στενά όρια της περιοχής για τους φανατικούς του ακροατές σ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και σ’ όλη την υδρόγειο. Ιδιαίτερα για τους απόδημους Έλληνες μέσω του διαδικτύου με την ευγενική συνδρομή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στη διεύθυνση: www.radio899.gr

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του, έπεισε τους ακροατές της περιοχής για τον επαγγελματισμό του, τον προγραμματισμό του, τον πλουραλισμό του, για την ποιότητα της μουσικής και του λόγου του, για την αντικειμενικότητα του στην παρουσίαση της είδησης. Τελικά έπεισε για την αξιοπιστία του και για περισσότερο από 12 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της ακροαματικότητας στον Νομό Ξάνθης και σημείο αναφοράς για το σύνολο των ακροατών του Νομού.

Οι άνθρωποι του Δημοτικού Ραδιοφώνου με ιδιαίτερο μεράκι και σαφή γνώση του αντικειμένου, συμβάλουν στον επαγγελματισμό και στις δυνατότητες που έχει το ραδιόφωνο και προσφέρει στους ακροατές του και στην ευρύτερη περιοχή.

Δημοσιογράφοι, τεχνικοί, ηχολήπτες, παραγωγοί μουσικών εκπομπών, παραγωγοί ειδικών εκπομπών λόγου, εκφωνητές, διαφημιστές, προγραμματιστές, λειτουργούν καθημερινά σαν μια ενιαία οντότητα και δίνουν την ψυχή τους για την άψογη λειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου και την καταξίωση του στην καρδιά των ακροατών.

Το Δημοσιογραφικό τμήμα με εγκυρότητα και αντικειμενικότητα καλύπτει όλη την επικαιρότητα της περιοχής, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αναλύσεις, με απόλυτα διασταυρωμένες ειδήσεις, με σεβασμό στον ακροατή και την άποψή του. Τόσο στη δίωρη καθημερινή εκπομπή του όσο και στα αναλυτικά τοπικά δελτία του σταθμού.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης ανανεώνοντας συνεχώς τον εξοπλισμό του, βρίσκεται πάντα σε θέση να χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, τόσο στους χώρους παραγωγής του ήχου με τρία Studio’s που διαθέτει, όσο και στο κέντρο εκπομπής με τα συστήματα εκπομπής του ήχου δίνοντας στους ακροατές του το καλύτερο δυνατό τεχνικό αποτέλεσμα.

Δείτε: Συστατική πράξη της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (ΦΕΚ 592/1-8-94 τ. Β΄) όπως αυτή τροποποιήθηκε από το Φ.Ε.Κ 2179/08-08-2014 τ. Β΄.

Τελευταία νέα από Δημοτικό Ραδιόφωνο: