Η χρήση/επίσκεψη του παρόντος διαδικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:  Πριν προχωρήσετε στην κλασική εγγραφή, σάς γνωρίζουμε ότι σας δίνεται και η δυνατότητα, με δύο απλά κλικ, να εγγραφείτε αυτόματα και να συνδεθείτε αμέσως στο σύστημα χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ή Google+, πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά και ακολουθώντας δύο απλά βήματα. Έτσι, γλιτώνετε από την διαδικασία "Δημιουργίας Νέου Λογαριασμού Χρήστη", που θα περιγράψουμε παρακάτω.

socialsign

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα μόνα στοιχεία που επιτρέπουν τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να αποθηκευτούν στον ιστότοπο του Δήμου Ξάνθης είναι το Ονοματεπώνυμο και το Email σας (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ E-MAIL ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ). Τα υπόλοιπα στοιχεία, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να τα συμπληρώσετε μόνοι σας, σύμφωνα με τις οδηγίες με τίτλο "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ (ΠΡΟΦΙΛ)" στο τέλος αυτού του οδηγού.

 

Εάν δεν έχετε λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να προχωρήσετε στην κλασική...

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

 

1. Πατήστε το κουμπί "Σύνδεση" στο επάνω δεξιό μέρος της σελίδας, θα ανοίξει ένα παράθυρο, μέσω του οποίου έχετε τη δυνατότητα είτε να συνδεθείτε, είτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό.

sign01

 

2. Στο παράθυρο αυτό (κάτω εικόνα), πατήστε στο σύνδεσμο "Δημιουργία λογαριασμού" για να δημιουργήσετε νέο χρήστη.

sign02

Επίσης, στο παραπάνω παράθυρο, σάς δίνεται η δυνατότητα (αν έχετε εγγραφεί με τον κλασικό τρόπο και όχι με Facebook ή Google+) επαναφοράς του κωδικού σας ή υπενθύμισης του Ονόματος Χρήστη σας, αν τα έχετε ξεχάσει.

 

3. Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη δημιουργία λογαριασμού (Εγγραφή Χρήστη). Παρακαλούμε ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναγράφονται για την αποφυγή λαθών. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!! Το "Ονοματεπώνυμο" να αναγραφεί με Ελληνικά ΚΕΦΑΛΑΙΑ και τα "Όνομα χρήστη" και "Email" με Λατινικά πεζά (peza).

Είναι σημαντικό να καταλάβετε τη διαφορά των πεδίων "ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ" και "Ονόμα Χρήστη". Το Όνομα Χρήστη χρησιμοποιείται για την είσοδό σας στο σύστημα και πρέπει να είναι μία (1) λέξη λατινική, π.χ. "onomaxristi"

 Αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία και ελέγξετε ακόμη μια φορά την ορθότητά τους, πατάτε το κουμπί "Εγγραφή".

sign03

 

4. Αμέσως μετά, θα παραλάβετε ένα email (βλ. παράδειγμα παρακάτω εικόνας) στη διεύθυνση που δηλώσατε στο προηγούμενο βήμα. Το email αυτό περιέχει έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης του λογαριασμού σας, στον οποίο πρέπει να κάνετε κλικ για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. Ορισμένες φορές μπορεί το email αυτό να το βρείτε μέσα στο φάκελλο των "ανεπιθύμητων" (spam) και όχι των "εισερχομένων" σας. Παρακαλούμε, δηλώστε την διεύθυνση ως έμπιστη.

sign05

 

5. Είστε έτοιμοι να εισέλθετε στο σύστημα με το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό που δηλώσατε στην εγγραφή σας (πάντα με Λατινικούς χαρακτήρες!).

sign06

sign06a

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ (ΠΡΟΦΙΛ)

Για προβολή ή επεξεργασία των στοιχείων του προφίλ σας (π.χ. να προσθέσετε τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ.), πατήστε στο εικονίδιο "γρανάζι" στο επάνω αριστερό μέρος της σελίδας, για να εμφανιστεί το συρόμενο παράθυρο "ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ",

sign07

sign08

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο "Μενού Χρήστη" θα εμφανίζονται υπηρεσίες που θα λειτουργούν μόνο με εγγραφή και σύνδεση στο σύστημα.

 

 


NEWSLETTER ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε μόνο σημαντικές ενημερώσεις.
Επιλέξτε μία ή και τις δύο λίστες:
Μετά την εγγραφή σας, ελέγξτε το email σας, για επιβεβαίωση - οδηγίες.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση/επίσκεψη του παρόντος διαδικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των περιγραφομένων όρων χρήσης

Επικοινωνία

Πλ. Δημοκρατίας
 Τ.Κ. 671 32, Ξάνθη