Η χρήση/επίσκεψη του παρόντος διαδικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης.

ΒΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΓΓΡΑΦΗΣ) ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

1. Πατήστε το κουμπί "Σύνδεση" στο επάνω δεξί μέρος της σελίδας, θα ανοίξει ένα παράθυρο, μέσω του οποίου έχετε τη δυνατότητα είτε να συνδεθείτε, είτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό.

sign01

2. Στο παράθυρο αυτό (κάτω εικόνα), πατήστε το κουμπί "Εγγραφή!" για να δημιουργήσετε νέο χρήστη.

sign02

3. Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη δημιουργία λογαριασμού (Εγγραφή Χρήστη). Παρακαλούμε ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναγράφονται για την αποφυγή λαθών.
Το τμήμα "Προσωπικές Ρυθμίσεις Χρήστη" είναι προαιρετικό και συμπληρώνεται εφόσον επιθυμείτε να δηλώσετε επιπλέον πληροφορίες για την καλύτερη δυνατόν εξυπηρέτησή σας.
Αφού συμπληρώσετε τα πεδία και ελέγξετε ακόμη μια φορά την ορθότητά τους, πατάτε το κουμπί "Εγγραφή".

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!! Το "Ονοματεπώνυμο" να αναγραφεί με Ελληνικά ΚΕΦΑΛΑΙΑ (π.χ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΣ) και τα "Όνομα χρήστη" και "Email" με Λατινικά πεζά (π.χ. latinikapeza).

Είναι σημαντικό να καταλάβετε τη διαφορά των πεδίων "ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ" και "Ονόμα Χρήστη". Το Όνομα Χρήστη χρησιμοποιείται για την είσοδό σας στο σύστημα και πρέπει να είναι μία (1) λέξη λατινική, π.χ. "onomaxristi"

.sign03

4. Αμέσως μετά, θα παραλάβετε ένα email (βλ. παράδειγμα παρακάτω εικόνας) στη διεύθυνση που δηλώσατε στο προηγούμενο βήμα. Το email αυτό περιέχει έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης του λογαριασμού σας, στον οποίο πρέπει να κάνετε κλικ για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. Ορισμένες φορές μπορεί το email αυτό να το βρείτε μέσα στο φάκελλο των "ανεπιθύμητων" (spam) και όχι των "εισερχομένων" σας. Παρακαλούμε, δηλώστε την διεύθυνση ως έμπιστη.

sign05

sign06

 


ΣΥΝΔΕΣΗ

Είστε έτοιμοι να εισέλθετε στο σύστημα με το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό που δηλώσατε στην εγγραφή σας (πάντα με Λατινικούς χαρακτήρες!).

sign06a 

 


ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για προβολή ή επεξεργασία των στοιχείων του προφίλ σας και των προσωπικών δεδομένων σας (π.χ. να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τηλέφωνο, διεύθυνση, κλπ), πατήστε στο εικονίδιο "γρανάζι" στο επάνω αριστερό μέρος της σελίδας, για να εμφανιστεί το συρόμενο παράθυρο "ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ",

sign07

sign08

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο "Μενού Χρήστη" θα εμφανίζονται και υπηρεσίες που λειτουργούν μόνο με εγγραφή και σύνδεση στο σύστημα.

 15333 - Η γραμμή του δημότη

Βελτιώνω το Δήμο μου - Google Play app

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση/επίσκεψη του παρόντος διαδικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των περιγραφομένων όρων χρήσης

Επικοινωνία

Πλ. Δημοκρατίας
 Τ.Κ. 671 32, Ξάνθη
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.