Απαιτείται σύνδεση για την υποβολή αιτήματος. Οδηγίες Χρήσης!

ΣΗΜΑΝΣΗ #93. Διασταύρωση οδών Βλαχοπούλου και Γκίφχορν
Καταχωρήθηκε    Γνωστοποιήθηκε    Σε εξέλιξη    Διεκπεραιώθηκε    Απαντήθηκε   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: ΣΗΜΑΝΣΗ
Δημιουργήθηκε: πριν 4 χρόνια

Περιγραφή

Οι κινούμενοι επί της οδού Βλαχοπούλου προς Σάρδεων, στην διασταύρωσή της με την οδό Γκίφχορν (πίσω ακριβώς από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης), είναι υποχρεωμένοι να παραχωρήσουν την προτεραιότητα, καθώς υπάρχει η σχετική σήμανση ΣΤΟΠ, πλήν όμως δεν έχουν αρκετή ορατότητα επί της οδού Γκίφχορν, λόγω σταθμευμένων οχημάτων εγγύτατα της διασταύρωσης. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ η κατάργηση της πρώτης δεξιά της διασταυρώσεως θέσεως στάθμευσης με την τοποθέτηση σταθερών εμποδίων ή σε αντίθετη περίπτωση η τοποθέτηση ενός καθρέπτη στην νησίδα της οδού Βλαχοπούλου, ώστε να ελέγχεται με ευχέρεια η κίνηση επί της οδού Γκίφχορν.

Φωτογραφίες

Γκίφχορν, Ξάνθη 671 00, Ελλάδα

Location

Καταχωρήθηκε

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία ΣΗΜΑΝΣΗ

πριν 4 χρόνια
Location

Γνωστοποιήθηκε

-

πριν 4 χρόνια
Location

Σε εξέλιξη

Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει πινακίδα ΣΤΟΠ και σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. όλα τα οχήματα υποχρεούνται να σταματάνε και να ελέγχουν την κίνηση. Η Υπηρεσία μας θα προχωρήσει στην τοποθέτηση σταθερών εμποδίων για την απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων στο σημείο που εντοπίζεται το πρόβλημα (Σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. απαγορεύεται η στάθμευση σε απόσταση 5μ. από διασταυρώσεις οδών).

πριν 4 χρόνια
Location

Διεκπεραιώθηκε

-

πριν 3 χρόνια
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.