Απαιτείται σύνδεση για την υποβολή αιτήματος. Οδηγίες Χρήσης!

ΣΗΜΑΝΣΗ #905. Σήμανση επί της Σάρδεων
Καταχωρήθηκε    Γνωστοποιήθηκε    Σε εξέλιξη    Διεκπεραιώθηκε    Απαντήθηκε   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: ΣΗΜΑΝΣΗ
Δημιουργήθηκε: πριν 4 χρόνια

Περιγραφή

Τα φανάρια επί της Σάρδεων (διασταύρωση με Κ. Βάρναλη & Συντ. Δημητριάδη) δίνουν πολύ χρόνο στους χρήστες της οδού με αποτέλεσμα αυτοί να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ότι τους δρόμους αυτούς διασχίζουν πολλά παιδιά καθώς στην περιοχή λειτουργούν δύο Δημοτικά σχολεία (5ο & 10ο), 2 Γυμνάσια (4ο & 6ο) ένας Παιδικός Σταθμός καθώς κι ένα πάρκο. Δυστυχώς η προτεραιότητα των πεζών διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα με μεγάλη καθυστέρηση εκκίνησης. Ο κίνδυνος είναι τεράστιος κυρίως τις ώρες αιχμής. Παρακαλείσθε να τα ρυθμίσετε ώστε να αποφευχθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.


Σάρδεων 19-21, Ξάνθη 671 00, Ελλάδα

Location

Καταχωρήθηκε

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία ΣΗΜΑΝΣΗ

πριν 4 χρόνια
Location

Γνωστοποιήθηκε

-

πριν 4 χρόνια
Location

Απαντήθηκε

Πλησίον των σχολικών συγκροτημάτων της περιοχής υπάρχει η κατάλληλη σήμανση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σύμφωνα με την οποία οφείλουν να συμμορφώνονται οι οδηγοί των οχημάτων. Το αίτημα σας για τροποποίηση των χρονικών διαστημάτων εναλλαγής των φωτεινών ενδείξεων στους σηματοδότες εξετάζεται από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο κατασκευής της εγκατάστασης του συγκεκριμένου κόμβου φωτεινής σηματοδότησης. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

πριν 4 χρόνια
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.