Απαιτείται σύνδεση για την υποβολή αιτήματος. Οδηγίες Χρήσης!

ΦΩΤΙΣΜΟΣ #2288. Υποβάθμιση περιοχής {Ασφάλεια και Φωτισμός}
Καταχωρήθηκε    Γνωστοποιήθηκε    Σε εξέλιξη    Διεκπεραιώθηκε    Απαντήθηκε   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Δημιουργήθηκε: πριν 2 μήνες

Περιγραφή

Πριν 6 μήνες περίπου είχα υποβάλει αίτημα μεταξύ των οποίων περιέγραφα μία κατάσταση σχετικά με την λειτουργία 4 νέων πυλώνων στο τέρμα της οδού Έλλης και έναν μεγάλο πυλώνα μπροστά στο κατάστημα Ηλεκτρονέτ {τέρμα της οδού Αβδήρων} και ο οποίος και αυτός αλλάχθηκε και αυτός δεν λειτούργησε ποτέ {και στις δύο περιπτώσεις μιλάω για καινούργια υλικά που τοποθετήθηκαν και δεν λειτούργησαν ποτέ -γιατί ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ??} . Και η απάντηση του Δήμου {Μόλις ολοκληρωθεί η δημοπρασία του Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού θα ικανοποιηθεί το αίτημά σας. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας} !! Αναμένουμε λοιπόν την δημοπρασία !! Επίσης στην ίδια ανάρτηση αναφέρω πως εκεί στα σκοτάδια αυτά υπάρχει ένα περίπτερο που έκλεισε εδώ και 5 χρόνια και εκεί βρίσκουμε σύριγγες { κρυψώνα για χρήστες } και πως μου υποσχέθηκε αντιδήμαρχος {όπως είπε είναι στο σχέδιο του Δήμου να ξηλωθούν όλα αυτά ,μάλιστα μου είπε τότε , πως μετά την εορτή του μπαϊράμ θα το τακτοποιούσε .Για το θέμα αυτό δεν υπήρξε απάντηση από τον δήμο.


Δράμας 95, Ξάνθη 671 00, Ελλάδα

Location

Καταχωρήθηκε

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

πριν 2 μήνες
Location

Καταχωρήθηκε

-

πριν 2 μήνες
Location

Γνωστοποιήθηκε

Το αίτημα έχει καταχωρηθεί και έχει προωθηθεί στην ανάλογη υπηρεσία του Δήμου μας. Σας ευχαριστούμε

πριν 2 μήνες
Location

Απαντήθηκε

Όσον αφορά τις συνθήκες φωτισμού στο συγκεκριμένο σημείο το Ηλεκτρομηχανολογικό Τμήμα του Δήμου μας εξετάζει λύσεις για την περεταίρω βελτίωσή τους. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία επικοινωνήστε με το Ηλεκτρομηχανολογικό Τμήμα κα. Μπαρμπαλέξη στο τηλ 25410/22332. Σας ευχαριστούμε

πριν ένα μήνα
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.